Propuneri CALENDAR INTALNIRI 2012

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sandu Toma
Membru forum
18

Propuneri CALENDAR INTALNIRI 2012

Mesaj de Sandu Toma »

In acest topic se pot face propuneri pentru intalnirile pe care ati dori sa le organizeze Asociatia CLUBRV-RO .
Va asteptam cu propuneri concrete si documentate ( perioada, locatia si alte amanunte) !!!

Si voi incepe chiar eu cu cateva propuneri :

- Sarbatoarea Invierii si a Sfintelor Paste 13-16 Aprilie

- INTALNIREA NATIONALA a Asociatiei CLUBRV-RO 1-4 Iunie (duminica Rusaliilor)
Locatia pe care o voi propune eu ( nu este neaparat obligatorie) o veti afla in scurt timp ! :D
As dori ca aceasta intalnire sa se desfasoare sub semnul ZILEI COPILULUI !!!
Orice problema are o rezolvare practica
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Propuneri CALENDAR INTALNIRI 2012

Mesaj de Lupu Ciprian »

UN plan gandit de mine ar fi :
-prima intalnire care a devenit traditionala "La o cana cu vin " din februarie sau martie
-2 , intalnirea de Paste ,propusa de Sandu
-3, o intalnire tot sub egida Club RV de 1 mai , ( cade marti ) ramane sa stabilim zilele , locul, asteptam sugestii, idei ..., propunerea mea este la un camping pe litoaral ( avantaj noi ( toate-s goale )
4- participarea unor echipaje la 51 RALLYE EUROPE 24-28Mai2012 - CAMPING “LAC des VARENNES",.......... macar cateva echipaje
5- Rusalii .......1-4 iun ( vin-luni)
6- Sfarsit de vacanta o intalnire pe care o propun eu la 30 aug sau intre 1-10 sept ,si/sau intalnirea din DELTA DUNARII , care ar putea coincide cu intalnirea de sfarsit de vacanta
7- Intalnire aproape de Bucuresti sau o alta in centrul tarii sau undeva unde s ale fie aporpe si celor care s-au tot deplasat din diverse locuri ale tarii , sa fie macar una din intalniri si mai aproape de ei , sau undva unde avem tarife speciale pt asociatie gen camping fost Rusu , sau la Peti sau undeva off. gen Iperuresti
8 - 30 nov ( vineri ) - 2 dec - duminica - intalnire 1 dec 2012 cu deschiderea unei discutii despre o eventuala osibilitate de a organiza Revelion impreuna ....

sugestii despre locuri poate scrie zic eu fiecare , am si eu cateva , Pustnicu off c, STrand Ocnita, langa RM Valcea ( tarif negociat de mine) 30 ron echipaj campare curent , intrare strand , ,,,,,,,,LAguna Albastra , , BOBOCI- aici stie Gigi conditiile , Iepuresti off, Calugareni -off , Camping "S" NAvodari , cca 30 ron extrasezon , Cheia ( fost Rusu 35 ron) . . Cheile Rasnoavei 35 ron la cabana sau off in zona , sau 25 ron , la GIGI ,... Strand lac Amara cca 25 ron ( SLOBOZIA ), VEnus.... si puteti continua dvs......
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Trebuie facuta diferenta intre o intalnire organizata de CLUBRV si o intalnire sub egida CLUBRV !
Cele organizate de club sunt : intalnirea de Pasti, Intalnirea anuala(de rusalii), Delta si 1Dec(ziua clubului), la acestea se mai pot adauga in masura in care cel care propune sa se si implice in organizare.
Celelalte, enumerate mai sus de Ciprian sunt intalniri sub egida clubului pe care nu le organizeaza asociatia ci membri ei !
Cred ca Sandu vrea sa afle de la noi locatiile pentru aceste intalniri,perioadele fiind deja batute in cuie, mai putin delta.
Bine ar fi daca s-ar stabili din timp perioada pentru delta,(la inceputul anului facut un chestionar in randul membrilor asociati) locatia ramanand aceiasi.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

FICC-RALLY nr. 78 MONTMAGNY CANADA 27 IUL.-5 AUG.2012
Chiar daca este indepartata locatia, cred ca vor fi doritori sa participe.
S-ar putea sa se dea mai usor vizele pentru Canada , asociatia noastra fiind membra a FICC.

Detalii si discutii in legatura cu FICC-RALLY CANADA se fac numai la
viewtopic.php?f=120&t=5181
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

ok Doru ...vino cu amanunte despre ce avem nevoie sa ne putem deplasa la aceasta intrunire !!! tot ce tine de vize ,invitatii etc etc ... Multumim !!
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Uitandu-ma pe Forumul rulotistilor din Transilvania, la actiunile FICC pe anul 2012 mai apare FICC RALLY "B" 2012, in Olanda, intre 15-22 iunie. S-a primit si la noi la club o asemenea invitatie? Si tot pe forumul lui Peti mai apare ADRIA RALLY, 21-30 iunie, in Croatia, pe insula KRK. Beneficiaza si Clubrv de aceste invitatii ?
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

La ce a postat Ciprian mai sus asi dori sa remarc ca nu mai putem fi siguri de iesiri OFF programate, datorita intrarii in vigoare a legii picnicului. :(
Si referitor la campingul din Amara,ei nau coborat pretul mai jos de 30 ron nici in septembrie.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

popa violeta scrie:Uitandu-ma pe Forumul rulotistilor din Transilvania, la actiunile FICC pe anul 2012 mai apare FICC RALLY "B" 2012, in Olanda, intre 15-22 iunie. S-a primit si la noi la club o asemenea invitatie? Si tot pe forumul lui Peti mai apare ADRIA RALLY, 21-30 iunie, in Croatia, pe insula KRK. Beneficiaza si Clubrv de aceste invitatii ?
Normal Violeta, ca beneficiem (cand vom plati cotizatia catre FICC) dar trebuie sa existe si o persoana care sa se ocupe VOLUNTAR, de relatia cu FICC. Direct si imputernicit de asociatie.
Ma ofer, gandindu-ma doar la vechimea de rulotist (peste 22 de ani ), dar si la dorintele participarii mele la asemenea RALLY-uri.
Paris, Croatia, regret lipsa la Praga. Participarea mea in Canada (aceea este cea importanta, pentru FICC pe anul 2012) este sigura si-mi voi da toata silinta de a participa. Ma ofer deja pentru doritorii seriosi de a participa in calitate de membrii CLUBRV.RO la RALLY-ul canadian de a face indermedierile cu ambasada Canadiana.
P.S. 1 Serpescule , iti jur ca nu-i mai scump, precum tarile nordice!
P.S. 2 Violeto ...daca nu ai alte neamuri prin Canada...nu o scapa.
Eu am...dar totusi nu vrea sa scap ocazia de a vizita Canada. Cu excursiile lor, sunt cele mai ieftine posibil. Deocamdata nu stiu prea multe amanunte. Vedem. Analizam. Corect!
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Programul intalnirilor organizate de ASOCIATIA CLUBRV-RO pe 2012
- 11 Februarie “La o cana cu vin ” Pustnicu
- 8 Martie “Martisor pentru femei” ( Rasnov, Cheia )
- 15 Aprilie Sarbatorile Pascale ( Mustang, Seimeni, Boboci, Neamt)
- 1 Mai (Iepuresti, Seimeni, Litoral )
- 24-28 Mai - FICC -RALLYE EUROPE #51 Lac de Varennes-Franta
- 1-4 Iunie Intalnirea Nationala a Asociatiei CLUBRV-RO (Rasnov)..... "Rally Adria" in Croatia, 21-30 iunie
- Iulie – August CONCEDII
+ Evenimente FICC : - "Rally Adria" in Croatia, 21-30 iunie.......... “White Nights Rally 2012”, Russian Club of Caravanners, St. Petersburgon 10- 12 Iunie.....-FICC RALY - Floriade-Olanda 15-22 Iun........ -2012 RALLY nr.78 MONTMAGNY CANADA 27 IUL.-5 AUG.2012
- Septembrie-Octombrie “ Toamna in Delta “ ........"Parada Baloanelor " Mustang Camping, Septembrie
- 1 Decembrie Intalnirea Nationala a6a aniversare a Asociatiei CLUBRV-RO
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns