Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vineri seara am plecat in mult asteptatul concediu cu destinatia finala Coasta de Azur.Am iesit din Romania pe la Drobeta Turnu Severin .Drumul pana la autostrada este asemanator cu drumurile noastre, ne-a zgaltait din toate incheieturile( am facut 200 km in aproximativ 4 ore), dar peisajul este de vis. Prima oprire a fost in Croatia pe insula Krk. Sunt foarte multe camping-uri pe insula.Noi am stat intr-un camping chiar pe plaja, la intrarea pe insula.Camping-ul in sine nu este cine stie ce, nu au nici un fel de organizare, fiecare campeaza unde gaseste loc, stau un pic cam prost la capitolul grupuri sanitare si dusuri, dar peisajul , apa si faptul ca poti campa la numai 3 m de malul marii este exceptional. Este o locatie care merita vizitata. Noi vom reveni pe insula si anul viitor.