Am doua trei propuneri referitoare la Titluri cu o mai buna si corecta intelegere, daca vrem a face un Forum din ce in ce mai clar
Cred ca corect ar fi titlu :
CAMPINGURI CU DISCOUNT pt CLUBRV - in loc de
Locuri de cazare ieftine....
.Ce ziceti ?
Nu asa ar fi Normal ? Nu-i greu de modificat, decit Titlu topicului ...( in final nu-s locuri ieftine, sint parteneri ai Clubului ) plus ca "ieftin" suna rau ...
Sub titlu CAMPINGURI DIN ROMANIA - cred ca ar fi ideal si subtopicul :
LOCURI de CAMPARE de LINGA PENSIUNI si CABANE
Cazuri destule avem si foarte importante, exemple multe avem la topicul
viewtopic.php?f=3&t=3828I
Trebuie o distinctie intre CAMPINGURI - si - LOCURI DE CAMPARE de LINGA PENSIUNI
Aceste doua modificari in cazul in care sinteti de acord si vedeti logica, le poate face Dan. Eventual le putem face impreuna, e spre binele tuturor
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A treia e tot o propunere dar si o rugaminte. Topicul BAZA DE DATE Campinguri din Romania -
viewtopic.php?f=3&t=4923 trebuie mutat pt o perioada aici la cotizanti.
Pina definitivam si lucram la sectiunea
LOCURI DE CAMPARE pe JUDETE , aceasta copiere a datelor de la olandezii pe care i-am cunoscut, nu are ce cauta in Forum.
Nu trebuie sa le copiem munca si datele si sa le transcriem aici...
Vom face o descriere scurta la fiecare LOC DE CAMPARE cu date de la EI plus date de la NOI.
Sint niste oameni deosebiti, cu care
incepind de luna asta voi conlucra cu dinsii, tot gratis, pt aceasta baza de date " mura-n gura " Dau detalii in caz ca nu se intelege...
Personal
visez acest topic de
"Locuri de campare pe judete", ceea ce va va usura tuturor orice excursie sau circuit prin tara. Va supun atentiei si astept citeva opinii.