Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La iesirea din oras ,intr-o parcare am gasit doi catelusi ,carora le-am dat niste paine si salam uscat . Erau rupti de foame Le-am pus si niste apa ,pe care au baut-o fara sa faca pauze . Mi-am facut pomana cu ei .Au mers dupa masina ,cam 1 km ,si dupa aceea s-au oprit .
Soselele Bulgariei nu sunt foarte bune ,dar sunt peticite ,si se poate circula bine pe ele
Indicatoarele rutiere sunt atat in alfabetul chirilic ,cat si in grafie latina
Politia este dotata atat cu Lada Niva ( niste cazaturi ) cat si cu " noutati " Opel Astra . Nu am avut treaba cu ei . Nu au incercat sa ma " sicaneze ".
Am dormit la Hotel Dunav ,aflat chiar pe faleza Dunarii si am dat 31 de euro ,pentru 3 persoane ,cu mic dejun . Conditii foarte bune .
Per total ,parerea mea este ca bulgarii sunt mai " amarati " decat noi,cu aceleasi obiceiuri " balcanice " .