Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
traversarea muntilor Tatra ,peisaje superbe ,nu am facut ocolul degeaba :D.
In Lituania la un picnic
multumim pe aceasta cale domnului Buliga pt minunatii carbuni (scumpi da buni :mrgreen: ) deoarece am hranit la picnic toti copii de pe balta .
Asa,asa....Asteptam decateva zile impresii...
Bravos copii,se vede pe fetele voastre ca va e bine si ne bucuram maxim pentru voi.Asteptam in fata televizoarelor stiri proaspete.
Reusiti sa respectati programul ? Asta ca sa stiu sa va localizez....sufleteste.Sa stiu pe unde sunteti.Azi ziceati Tallin.E corect?
Concediu placut in continuare. Asteptam cat mai multe poze si de la voi si de la dl.Serpescu. Nu am vazut langa voi familia Vezeteu! In orice caz, asteptam cat mai multe detalii despre cel mai interesant traseu facut de membrii clubrv.
Cu stima si deocamdata cu oftaturi (nu avem inca siguranta ca vom putea pleca in afara),
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
Uploaded with ImageShack.us
O sa revenim cu poze si impresii...dar momentan suntem rupti de oboseala...alergatura multa ...km ffff multi ...sa ne revedem sanatosi !!
a trebuit sa o mangai ca o certase Serpescu cu cateva zile inainte .....si am zis sa o impac ))))
un obicei des intanlit la ei ...constuiesc din pietre castele (adica le pun una peste alta ).Noi am incercat sa construim ceva care sa va transmita ca suntem alaturi de voi oriunde mergem ...ideea a fost a sotiei mele Geanina !!!!
nu gasim retea de net mereu acolo unde ne campam ...si cand gasim ori suntem obositi ,ori nu merge bine .
daaar o sa ajungem acasa si o sa reconstruim acest topic asa cum trebuie