Intrebare de baraj: trebuie luat legatura cu cineva in vederea camparii in zona? Incerc sa ajung acolo in perioada 14-15 mai, si n-as vrea sa ma alerge fortele de ordine. Coordonatele sunt deja in GPS :mrgreen:
O zi buna tuturor.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
In principiu poate merge oricine, insa eu am convenit cu dl. primar ca-l voi anunta de prezenta unor colegi, si asta pentru a fi siguri ca sunt de-ai nostri , ca vor lasa curat in urma lor, si ca ne vom putea intoarce acolo de fiecare data cu placere, si cu acordul oficial. In plus, cand te anunti mai trece si politistul pe-acolo ... :D Locatia are mai multe spatii de campare, unele chiar pe o peninsula langa padure ideala pentru vara, si in plus in momentul de fata "moca", 0 lei, 0 bani, inclusiv lemnele super uscate pentru focul de tabara :D
Ai telefonul meu la semnatura! :D
Ultima oară modificat 04 Mai 2011, 09:09 de către Mihai Gheorghe, modificat de 2 ori în total.
O adevarata intalnire, si fiind o locatie cu predilectie pentru relaxare, a prins bine dupa Paste :D A fost frumos , pe mine ma ard degetele sa fac un film, am vazut materialul si -mi starneste deja amintiri placute. Pentru curiosi ca si promo sa zicem , am montat aproape 1 minut, fara efecte , tranzitii si bibiluri, dar la final va fi o amintire placuta. http://www.dailymotion.com/video/xikcn2 ... sti_travel