Tarife de participare la intalnirile organizate CLUBRV-RO

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sandu Toma
Membru forum
18

Re: Tarife de participare la intalnirile organizate CLUBRV-R

Mesaj de Sandu Toma »

Pentru ca tot vorbim de preturi si reduceri in campinguri, supun atentiei voastre urmatoarea propunere :
Cred ca inainte de intalnirea Nationala de la Bran, ar trebui facuta invitatie atat patronilor de camping cu care avem colaborare, cat si celor pe care incercam sa-i atragem intr-o colaborare.
Acum este momentul si pentru noi si pentru ei sa ne vedem si sa stabilim o colaborare !!!
Printre invitati ar trebui sa fie :
- Camping Vampire- Bran
- Camping Mustang- Campul Cetatii
- Camping Palace- Venus
- MHKK - Asociatia din ungaria (partener cu CLUBRV-RO prin protocolul semnat de presedinti.)
- Camping Aurel Vlaicu
- Camping Route Roemenie- Minis ARAD
- Alte campinguri care ar prezenta interes pentru membrii Asociatiei.
Chiar daca proprietarii nu vor putea da curs invitatiei, este un act de curtoazie care va deschide calea unei colaborari.
De asemeni ar trebui invitate Caravanclub-TRansilvania (care va fi oricum reprezentata de Peti Luidort) si Asociatia Caravan Camping Club, chiar daca au Intalnirea lor Nationala in acelasi week-end !
Orice problema are o rezolvare practica
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Dupa cele citite pana acum ,si punandu-ma in postura unui invitat de a plati 70 ron/zi :roll: ...si mai stiind ca sunt adeptul iesirilor "off"(atat cat se mai poate) si sa mai vin de la cateva sute de km...as zice "pass" . Pe de alta parte gandind ca un cotizant.....sunt in dilema :? :mrgreen: Doar o parere !!!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
virgil boglea

Mesaj de virgil boglea »

pret diferentiat. De acord cu Relu Buliga
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

De acord cu tariful diferentiat.
Totusi, campingul poate face o reducere, chiar de 25% celorlalti participanti, pentru ca nu-i vin in fiecare saptamana 20 - 30 de echipaje, iar la 70 lei/zi/echipaj- peste drum 50 lei camera+baie+bucatarie, chiar am merita.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Uite va mai spun inca o data ca multi dintre cei care nu au platit cotizatia suta la suta se impiedica de acea birocratie care se face la banca, si nici decum ca suma cotizatie pe 1 an ar fi o problema.
Eu zic sa faceti reducere la toti participanti si sa fie anuntati cei care nu sunt membri cotizanti ca se poate achita la aceasta intrunire taxa de cotizatie si veti vedea ca ,la acest eveniment toti care nu au achitat vor achita suta la suta cotizatia.
Se intelege simplu ca facindu-le si celor care nu sunt membri cotizanti reducerea , acestia se vor obliga sa fie la fel ca toata lumea care au achitat cotizatie si vor devenii si ei membrii cu drepturi depline.Si uite asa se impaca si capra si varza si vom devenii cu totii membrii cotizanti ai acestui minunat Club RV.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Astept raspuns de la d-l Ciocianu C.,patronul campingului Vampire, pentru a-mi comunica punctul lui de vedere si tarifele solicitate pentru aceasta intalnire.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Referitor la propunerea lui Sandu cu invitatiile facute partenerilor Clubrv si asociatiilor de profil, este un gest firesc si politicos ce trebuie facut in mod oficial macar la o astfel de intalnire, colegii de la ACCCR nu sunt departe de noi ca locatie si ar putea avea loc un schimb de fanioane,tricouri,etc, bineînteles cu acordul celor doi presedinti.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Oare cu cine vrei tu sa faci schimb de tricouri ? Cu Doamna....sau cu Doamna.... ? :oops: :twisted: :mrgreen:
Este foarte posibil sa avem vizitatori sau sa mergem noi in vizita , data fiind distanta scurta si drumurile turistice care se intersecteaza si chiar trec pe langa cele doua locatii !
Ceea ce trebuie sa facem noi si asta URGENT este sa iesim pe forumul public cu TARIFELE DE CAMPARE PENTRU NECOTIZANTI, deoarece multi vor bate in retragere
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Tricourile vedem noi cu cine le schimbam, numai sa fie ude( tricourile :mrgreen: )
Cat despre preturi, lucrurile astea trebuiau discutate cu mult inaintea postarii unei intalniri, si nu in timpul organizarii ei. Omului trebuie sa stii sa-i prezinti diferentele si avantajele cotizatiei, si nu sa i te impui de pe o pozitie de forta. Este adevarat ca membri cotizanti sa simta frustrarea in momentele astea, dar este la fel de adevarat faptul ca asociatia nu prea a facut nimic sa demonstreze avantajele cotizantului. Si sa vii acum, intr-un moment care se vrea national si festiv, sa-ti arati muschii, nu prea cred ca va aduce rezultate. Sau cel putin asa cred eu. Chiar sunt curios cum vor evolua lucrurile, pentru ca dl Cioceanu,cu siguranta v-a opta pentru varianta similara celei de acum 2 ani, in speranta ca va avea clienti mai multi. El este un bussines man, iar cei ca el se gandesc la profit inainte de toate.
Dece sa nu fie si asociatia un bussines man si sa prezinte pe forumul public reducerea pe care a obtinut-o in mod special pentru membri necotizanti iar diferentierea sa o faca prin programe ca cele enumerate de mine intr-o postare anterioara sau oricare altele propuse de ceilalti colegi.
Sustin aceasta idee din convingerea ca asociatia are nevoie de cat mai multi membri cotizanti, daca ideea si convingerea mea sunt gresite i-mi cer scuze si i-mi vad mai departe de rulotit ca si pana acum.
Sa ne vedem sanatosi !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Asociatia poate arata diferenta intre membrii cotizanti si "aspiranti" chiar in timpul intalnirii Nationale, organizand o tombola speciala numai pentru cotizanti unde premiul poate consta intr-un sejur de o saptamana in unul din campingurile partenere ( maxim 100 Euro).
Si astfel de Tombole speciale se pot organiza la toate intalnirile mari ale Asociatiei.
virgil boglea

Mesaj de virgil boglea »

daca este asa, ne facem toti simpatizanti
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Popescu Niculae scrie:Eu ramin la concluzia mea si nu vreau sa se supere nimeni dar efectuarea plati cotizatiei prin banca este foarte anevoiasa se cheltuie timp si nervi multi.
Eu cred ca daca s-ar incasa cotizatia la anumite intilniri ar fi cel mai perfect si suta la suta ar creste si nr membrilor cotizanti.
Oricine are un cont in banca si internet, face viramentul in mai putin de 1 minut.
Cine nu are asemenea instrument bancar, rezolva problema la orice filiala in mai putin de 5 min.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns