Romania ,tara mea minunata

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Cristi Nastase

Romania ,tara mea minunata

Mesaj de Cristi Nastase »

Urmariti interviul ,ca eu m-am spart de ras :lol: :lol: http://www.click.ro/actualitate/din_tar ... 84993.html
Rusu Mihail
Membru fondator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Romania ,tara mea minunata

Mesaj de Rusu Mihail »

:lol: :lol: :lol: mai Cristi ...de unde ai mai gasit-o si p-asta mai omule ??? :lol: :P
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Baba sau stirea :mrgreen: :D :D ?
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Bucatare ,ai tu un mare talent de a nasi titlurile ,de mai dat pe spate . Tine-o tot asa ! P.s Hai ca am scapat si de data asta . Nu ne mai da afara .Igassssss!!! :P :P :P
Cristi Nastase

Ca sa nu mai fac alt topic ,atasez postarea aici (se pupa cu titlul )
Astazi in timp ce ma deplasam pe Mosilor ,(atentie, Bd Dacia este de azi cu sens unic ,directia Pta Galati - Cal.Mosilor ) cu coada ochiului am surprins o imagine contrastanta .
In fata bancii Raiffeisen statea un cetatean cu mai multi caini intr-o relaxare totala ,la geam indivizii aia chinuiti de costume si cravate, cu ochii pierduti in zare si cu gandul la vremuri apuse cand orice sosonar din tara asta lua credit pe buletin .
Am oprit in parcare si cu aparatul in mana am mers sa-i fac cateva fotografii sarmanului om .
Aproape instantaneu a aparut un batranel din interiorul bancii explicandumi ca nu am voie sa fac poze ,l-am evaluat din priviri si mi-am spus ca-l respect prea mult pe tata :P (si mai este si perioada accidentelor vasculare ...) asa ca i-am schimbat macazul explicandu-i ca sunt pe domeniul public .
Pe om il cheama ION (nume cu rezonanta in religia ortodoxa ,si in memoria celor de varsta noastra , care visau la romanul lui Marin Preda ,si dadeau paginile cand cu stanga, cand cu dreapta ...la anumite pasaje ,...din lanul de porumb :lol: )
Ion este un om simplu fara copii ,fara casa ,fara bani ,fara dinti ,pe strazi de 2 ani ,fost tinichigiu de burlane
Cea mai mare avere a lui sunt cei 4 catei din dotare (am fost emotionat de vorbele acestui om ,care surprinzator ,nu cerea nimic la nimeni ) care aratau foarte bine fizic (citat : au fost zile cand am cautat mancare ptr. ei ,eu neavand ce pune in gura )
In timpul discutiei cu Ion a incercat o " doamna " sa-si dea cu parerea despre cainii care stateau tolaniti in fata bancii .
Cand i-am vazut "parbrizul" ornat cu niste buze (rujate )cat pumnul (botox sa traiasca :shock: ) am intrebat-o daca iubeste animalele .Nu am fost satisfacut de raspunsul dat si am contracarat cu urmatoarea intrebare : la biserica sarutati icoanele cu ruj ,sau fara...si am ramas singur
Am plecat dupa ce i-am strans mana multumit de discutia avuta .
Imagini cu cateii ,si numele lor ( Ion este mare fan Dallas :P )
Fişiere ataşate
Picture 347 [800x600].jpg
Picture 347 [800x600].jpg (92.15 KiB) Vizualizat de 4559 ori
ION zis J.R.
ION zis J.R.
Picture 352 [800x600].jpg (92.83 KiB) Vizualizat de 4559 ori
SUE cu gandul la J.R.,sau la o friptura
SUE cu gandul la J.R.,sau la o friptura
Picture 351 [800x600].jpg (92.9 KiB) Vizualizat de 4559 ori
Cristi Nastase

Ptr. Ionut Bratulescu
Doresc sa faci o lista cu cine doreste sa rezolve problemele in acel sat :lol:
Mai sunt cateva "nefericite" (una asteapta de 8 ani un violator ) care asteapta la drum de seara VIOREI :lol: :lol:
Plata se face in natura ,gaini ,cartofi ,ceapa si o poala de oua .
Trebuiesc ajutate" ca si ele este suflete "
Eu sunt primul pe lista ...nebunia nu sa sfarsit (urmariti partea a doua cu invidioasele :D )
http://www.click.ro/actualitate/din_tar ... 84667.html
Paul Petrescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Paul Petrescu »

@cristi nastase
Sugestive imaginile, comentariile sunt de prisos...
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Cristi.....te las pe tine ! :D ...ai la alegere...numai "prospaturi" :D :D ....PS..: invidioase mai sunt femeile "aistea" ! :lol:
Ultima oară modificat 08 Apr 2011, 20:46 de către Bratulescu Ionut, modificat 1 dată în total.
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

daca va doriti si insistati .....o putem introduce in progamul de paste la baile boboci :lol:
George Chirila

Viitorul ( Romaniei ) arata bineeeeeeee !!!
Pasta de dinti Cristal ,face dintii ca de cal ; Folosind-o zi de zi o sa-jungeti la ......gingii !!!

Imagine
George Chirila

Tineret ..........mandria tarii !!! :P :P

Imagine
Cristi Nastase

Pe asta,a lovit-o viitura saraca :shock:
Vai mama ei :P
Scrie răspuns