indepartare adeziv

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

indepartare adeziv

Mesaj de Arcadie Sandu »

Buna ziua!
Am si eu o intrebare: cu ce s-ar curata urmele lasate de colant pe rulota? nu as vrea sa stric vopseaua incercand cu diverse solutii.
intentionez sa refac colantul cu firma rulotei (e mai frumoasa cu el)
Va multumesc anticipat!
Fendt 420 Saphir+ Passat
Sorin Dandes
Membru forum
18

Re: indepartare adeziv

Mesaj de Sorin Dandes »

Trage de ia dar incalzeste cu un feon si dupa aceia cureti cu o carpa si cu un spray de frane.
M-am chinuit mai demult sa scap de un abtibild cu tot felul de solutii....Cand am incercat cu un feon,adezivul nu mai era tapan ,era mai cleios si se dezlipea mult mai usor.Cu spray-ul de frane am curatat resturile de clei.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Mie mi-a lipit politia primariei un autocolant pe geamul rulotei,pt. ca am parcat-o chipurile pe spatiul verde in oras :evil: .Nu s-a mai dezlipit si a ramas pe geam acel adeziv.Am dat cu o carpa cu spirt medicinal (cu simt de raspundera a trebuit sa insist si s-a luat).Am mai indepartat si altadata cu spirt medicinal urme de adeziv de la autocolant.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Multumesc!
Am vrut sa cer o parere de om mai avizat caci eu puteam sa incerc o solutie de benzina diluata sau alte produse de diluat, dar precum am spus nu vreau sa distrug vopseaua.
Apropos stie cineva vre-o firma din bucuresti de inscriptionari mai profesionista (sa fiu scutit de surprize) as dori sa comand doua colante pentru rulota sa le montez de 1 mai la padure, la o bere cu baietii :D
Multumesc!
Fendt 420 Saphir+ Passat
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Spirtul sanitar nu distruge vopseaua,de aia am mai folosit si in alte cazuri.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Pe Stefan cel Mare, vis a vis de intrarea in Spitalul Colentina este un sediu care se cheama Ultra Pro Computers, daca nu ma-nsel, unde eu am imprimat anul trecut, a durat jum de ora si am fost multumit. Succes!
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Am facut aceiasi oreratie si la rulota mea .Am incalzit cu feonul si urma de clei am curatat-o cu solutie de geamuri ce se gaseste la spray cu pompa.Dimensiunile de la auto colant au fost identice cu originalul.
Camping s 2010(01) (Copy).jpg
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Scrie răspuns