bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut.In primul rand vreau sa va felicit pt acest forum...Eu chiar aveam si am nevoie de voi. 2-Se pare ca rulotisti ,incepatori " nu pre sunt pe aici. 3-stau cu bani in buzunar ,stiu ce dotari vreau sa aiba rulota mea,ce greutate.. dar,nu gasesc nici un site cu sfaturi: stil de condus,viteze recomandate,intretinere rulota,accesorii si reparatii accesorii....Eu nu am tractat decat remorci dar inclin sa cred ca este totusi o diferenta intre o remorca cu ,,cartofi" si o rulota.Sunt in cautari,sper sa gasesc o rulota pana saptamana viitoare,dar am nevoie de multe ,multe informatii..Poate postati ceva ....sunt multi dispusi sa invete....A.....sa nu uit, nu aveti rubrica de vanzari,nu vinde nimeni pe aici rulote??!! Multumesc..
Daca doresti sa devii posesor de rulota, evident avand si resurse materiale, este necesar sa transmiti ceva detalii. Adica: -tipul de autovehicul tragator -nr. de locuri ale rulotei in functie de marimea familiei -dotari -an de fabricatie -pret
Vei vedea ca se vor gasi , pe forum, sa-ti raspunda cunoscatorii. Sunt si vanzatori de rulote printre membrii clubrv.
Cu respect
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Pai ce pot sa mai spun ,ca deja am cumparat-o.. :lol: .Acum amj venit .Am vazut ,placut ,dat avans...(maine treaba,imi marit cumnata,asa ca dum sau luni achit si aduc acasa)...Este vorba despre o rulota T.E.C. King 390 T fabric.88 ,3-4 persoane,aragaz si frigider nou (electrolux),baie+wc,rezervor apa,pompa,incalzire gaz Truma....Cort aproape nou (stare foarte buna)..sasiu curat,interior fara pete de umezeala,ingrijita,atinsa putin intr-un colt dar nu se observa decat daca o pigulesti..roti noi...fara geamuri fisurate...sunt super incantat cat de frumoasa este ...A..am uitat pretul 2600euro..carte identitate... Autovehicul-ARO 10,tractiune 4x4 (reductor-4 viteze normal si 4 pe greu) viteza de coaziera 80 (merg ca pensionarii),este masina de tras ,nu de viteza,instalatie gaz -butelie 90 litri..asa ca pot sa ma duc la plimbare... Multumesc..
Ce greutate proprie are rulota? Ce greutate scie in talonul autov. la rubrica ,,tractabila cu disp.de franare''? Tot cu un ,,4x4''(an fab. 2/2005) am tractat vara trecuta(august 2005) un ,,Knaus'' de 770kg greutate proprie ,pana la mare, si pe langa faptul ca am tras de ea ca de magar (atunci avea 7000km la bord) dupa un timp(aprox 10000km) am facut praf discul de ambreiaj.Din 500km parcursi am avut min.200 pe autostrada.Cand batea vantul putin parca ma tinea cineva de bara din spate.Abia puteam sa-i dau a 5 a. 80 km /ora? In ce film? 70 era destul ca sa simt orice gropita ca pe o mare vagauna sau daca trecea cineva din sens opus cu vreun mastodont franam din timp pentru a evita impactul cu aerul din sens opus care ma facea sa fiu un sarpe pe sosea. Mi-am permis sa-ti dau aceste sfaturi deoarece ai pomenit de 80km/ora ca fiind o viteza ,,batraneasca''.Cu rulota in cazul tau cred ca batraneste este max.60km/ora mai ales daca nu esti singur in masina.Atentie si la consum ! Drum bun ! Toate bune ,Bogdan D
Rulota are 650 kg,iar in talon 12ookg remorca...E...eu am un avantaj,am un 4x4 nepermanent (cuplare la maneta, nu buton ) cu care pot trage 1500kg fara greturi.. (am si facut asta... cu 1000kg plec fara sa turez motorul mai mult decat normal...).Viteza de 80 (viteza la care nu risc sa imi iau genti in cap de la sotie) este viteza cu care merg eu cu aceasta masina,si n-e simtim bine amandoi.Sunt constient ca 80 pe drumurile noastre cu toti idioti ce merg pe acostament si cu rulota in spate ,este sinucidere curata....deja in privinta masini nu imi mai fac probleme....Eu si sotia avem o problema cu viteza,ei nu ii place ,iar eu sunt satul si imi place viatza...Consider ca la o viteza mica se mai pot adauga acolo ceva procente la sansa de a evita un accident..Cat despre reactiile pe sosea pe care le are rulota este mai bine cand stii la ce sa te astepti...asa cxa iti multumesc mult,voi tine minte. Multumesc..
Mare grija la :!: taximetristii :!: din Bucuresti iar in rest ... Drum bun si sa ai parte sa o folosesti cat mai des... :D
Multumesc mult,cat despre taximetristi.....deja unii ma cunosc (le-am dat ,,concediu"....)Oricum ,rulota va fi parcata intr-o locatie aproape de Bucuresti,nu vreau sa o tin in oras....mai ales ca locuiesc in plin centru.
Bravo, sa-ti traiasca cumnata si cumnatul, iar rulota si nevasta sa-ti fie alaturi. Esti deja membru clubrv, dar , te asteptam sa-ti vedem achizitia. Cu prima ocazie, ne deplasam impreuna cu alti membrii clubrv, cu o viteza de siguranta , intr-un loc de campare.
PS. Astept propunere de traseu.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Bravo, sa-ti traiasca cumnata si cumnatul, iar rulota si nevasta sa-ti fie alaturi. Esti deja membru clubrv, dar , te asteptam sa-ti vedem achizitia. Cu prima ocazie, ne deplasam impreuna cu alti membrii clubrv, cu o viteza de siguranta , intr-un loc de campare.
PS. Astept propunere de traseu.
Multumesc mult..Maine ma duc sa achit rulota si sa fac actele.Cred ca o sa o aduc la mine in parcare pana scot numere.....(sa vad cum ma descurc prin centru cu ea :twisted: ca este la intersectia Marasesti cu Dimitrie Cantemir si eu stau pe la Rosetti... :lol: )..Fac poze maine si pun pe site.In felul asta poate ma mai invatzati si pe mine cu ce se mananca o rulota.... :) ..Astept cu placere o prima intalnire,ca tot termina si plozii scoala (si poate scap si eu de sesiuni.....am 39 de ani dar inca mai invat :lol: )..
Si eu mi-as dori o rulota. As putea gasi ceva mic si usor, pentru 2 oameni? Ma multumesc si doar sa fie de dormit si o toaleta, la wc-uri sint sensibil rau. Bucatarie nu trebuie, aia se face afara. De tractat, Oltcit. Si stiu ca poate, am vazut unul anul trecut carand o rulota cat toate zilele dupa el pe autostrada. :D