Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am mers la pescuit in com. Tunari, langa Bucuresti, cu gandul de a prinde ceva peste .
Acolo am fost intampinati de vacarul satului pe melodii (populare ) de la "antena satelor "
In scurta perioada m-am indragostit de o vacuta simpatica , pe nume LARGA .
Aceasta m-a sedus cu un zambet bestial,si cu o rafala de limbi bine aplicate pe masina si fata mea :lol:
Dupa zece minute de "dragoste" nebuna (turbase vacarul de gelozie )m-a vaduvit de jumatate de mamaliga .
Am ramas singur cu Zana si un kil de saliva cu mamaliga pe fata ,oftand usor (dragoste nene... :D )
Oftam si pescuiam
Acum imagini cu simpatica vacuta .
Danga langa , langa danga ,
Suna/n asfintit talanga
Si de la pasune iaca
Tacticoasa vine VACA
Nu mai vrea sa umble creanga
Danga langa , langa danga ! :mrgreen:
Ma iubeste Costine... :D (am ajuns sa starnesc pasiuni si la vaci...la fizicul meu cred ca ma confunda cu vru'n bou :shock: )
Am ramas uimit ce poate sa faca pana si o vaca ptr. o bucata de mamaliga :lol:
Ptr. Adrian : se vede ca noi astia din" minister " suntem poeti inascuti :lol:
La noapte plec la peste ...la Tunari .
Cine vrea sa vina, sunati la 22 22 22 ...va astept ...acum merg sa-i caut sutien lui LARGA :lol: :lol: :lol:
Deoarece locatia este super ,am mai "calcat-o "si vineri :D
Impreuna cu Florin ,Oana,George si Vali am prins 3 kg de caras
A doua zi am plecat la Calugareni cu rulota sa ne intalnim cu Aurel si Mirela Manciu (din pacate am uitat sa-mi iau aparatul foto )
Imagini numai de la Tunari :oops: