bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Super subiectul - vreau sa va zic ca am in total 7 - din care 5 mecanice si doua electronice. E pasiune mare veche la mine asa ceva - pt ca nu are cum da gres.
De retinut e ca cele mecanice se regleaza in functie de altitudinea unde sint. Daca e reglat la Lipanesti 225 m si merg la Cheia, 800m, acul coboara rau in jos.
De asta cele mecanice le-am eliminat din camper / rulota. Cel electronic inca nu l-am probat , voi incerca si zic rezultatul. Intr-o casa, barometru e de baza...
Niciodata nu a dat gres si nu da. Sti cu 24 de ore inainte daca ploua sau nu, daca e furtuna, etc. Mai nou va puteti comanda online, mare, clar si f.frumos :)
Linkurile : - http://www.top-cadouri.ro/magazin-onlin ... Barometru/ - sau - http://cgi.ebay.de/Wetterstation-Hygrom ... 588c26c938
Mai nou sint interesat sa achizitionez si o chestie d-asta simpatica - dar nu inainte de a ma sfatui cu Sandu T si Cristi I. Imi place sa stiu starea vremii locala... :)
In sfarsit ceva concret,multumesc de info.Problema este ca nu inteleg cum se regleaza in functie de altitudine cele mecanice.Mie mi-ar trebui in rulota;acasa mai am internet tv,diverse surse de informatii meteo,dar in rulota,camping sau off camping si la munte mi-ar fi foarte util acest barometru.As avea mai mare incredere in cel mecanic,dar afland acum ca trebuie reglat... de cine,cum?Despre cele electronice vad ca nimeni n-a scris concret ca l-a folosit ,ce marca ar fi bun,si ca e ok.
Tocmai vorbeam cu nevasta-mea si-mi zicea ca cele electronice nu au treaba cu altitudinea (sigur au ceva mai destept electronic in interior care le permite functionarea oriunde)
O sa iau in masina cel electronic si vorbim. Din studiile mele , se pare ca pt rulota e ideal acesta care arata si altitudinea si vremea: http://www.germanelectronics.ro/conrad. ... pid=671498
Ar fi interesant modelul acesta si pretul nu este foarte mare.As merge totusi pe unul testat.Inteleg ca nu aveti acest model;sunt curios de rezultatele testelor cu cel pe care-l aveti.Ulterior o sa ma gandesc la ce model sa aleg.Sau poate a testat cineva acest model?Ceva concret despre eficienta lui?
Am avut exact acest model Sergiu, cumparat acum vreo 5 ani de la Conrad din Germania cu 39 euro si nu am fost deloc multumit de el.
Daca era sa ma iau dupa altimetru, cand ma intorceam acasa (locuiam la bloc) nimeream numai prin vecini, ba la subsol ba la etajul 3, iar cateodata ma minunam ca trebuia sa ajung la 3-4 m deasupra ultimului etaj :) .Indicatia altimetrului mi s-a parut foarte relativa, ori eu tocmai pentru aceasta facilitate il cumparasem. Pana la urma, l-am dat cumnatului meu pentru facilitatea banala de cronometru. Poate sa fi avut probleme al meu insa, nu am avut unde apela la acea vreme pentru o reetalonare. Acum nu stiu ce sa zic, nici gps-ul clasic nu mi se pare infailibil pentru masurarea cu precizie a acestui paramatru. Mergeti pe plaja la mare si vedeti cam ce va indica si daca mereu are aceeasi indicatie, binenteles si functie de nr. satelitilor receptionati, oricum acesta (gps) are o precizie mult mai buna decat aparatul in discutie.
E interesanta si functia de altimetru daca tot o are(insa se pare ca nu prea functioneaza),dar pe mine ma intereseaza sa functioneze exact functia de barometru,cu 24h anticipatie macar.Deci review-ul pt. acestmodel de barometru,pana acum nesatisfacator.Astept testele d-lui Rusu pentru functia de barometru al aparatului pe care o sa-l testeze;daca tot a reanviat topic-ul,poate au mai testat si altii barometre electronice(,ma intereseaza eficienta si model concret ca in rest gasesc si eu pe google,dar...reclama e sufletul comertului si vad ca nu reflecta realitatea).Inteleg ca cele mecanice trebuie reglate in functie de altitudine,deci raman cele electronice,sa vedem daca are cineva vreunul eficient.
Functia de barometru a aparatului la care m-am referit era acceptabila Sergiu. Daca pentru asta il iei, atunci merita, insa, pretul doar pentru aceasta facilitate mi se pare cam mare.
600 ron,e prea mult pentru asa ceva,nu-mi merita;pana la 150 ron era mai acceptabil.
@Costachi Gabriel,mersi de link,dar daca nu sunt incercate concret de cineva,nu vreau sa testez eu;(se pare ca d-nul Predonu a luat modelul susmentionat si n-a fost multumit de una din functii;cand l-a luat n-avea de unde sa stie).Daca as intreba vanzatorii,ei au interes sa-si vanda produsele,nu sa relateze despre eficienta.