Imi pare rau, dar esti informat gresit. Trebuie sa te contrazic, de fapt nu eu ci legea.
1. Categoria E nu exista; chiar si vechile denumiri de B+E, C+E, D+E nu mai exista, facandu-se echivalarile ce se impuneau.
2. Categoriile BE, CE etc sunt categorii separate si de sine statatoare pentru care se da examen la fel ca si pentru orice alta categorie din care provine. Scolile au cursuri si numai pt. BE sau CE (pt. BE inca n-am gasit in Bucuresti)
Poti verifica in regulament precum si in ordinul 1497/2006 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere.
Scolarizarea pentru C si CE inseamna 200 ore de sala si 40 de ore de conducere pe intinderea a 90 de zile (fata de numai 14 ore de conducere, fara sala, pe durata a 7 zile numai pt. CE; pt. BE n-am aflat cu exactitate, se pare ca tot atat). Plus alte pierderi de timp colaterale care vor duce la cel putin 300 de ore pierdute. Pentru ce? Cand pot foarte bine sa-mi rezolv problema cu 10-15 ore, hai 20 cu totul. Nu mai am 20 de ani sa pot chiuli de la cursuri... timpul ma costa bani.
De aceea am si spus de la bun inceput ca nu ma intereseaza C si CE.
Bogdan, daca vrei sa accentuezi ceva din mesajul scris, e mai indicat sa folosesti caractere ingrosate sau/si italice. In mesajele scrise pe forumuri, liste de discutii, e-mail s.a. majusculele se folosesc pentru a tipa sau a zbiera la interlocutori, ceea ce nu cred ca ai intentionat. Mai multe detalii poti gasi cautand dupa
netiquette, regulile de eticheta ale (inter)netului. Exemplu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Netiquette