Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am vrut sa ma inscriu pe caravanclub, dar mi-am uitat parola si pana imi da liber Peti la forum (daca mi-o mai da ?), ma inscriu aici
1. Doru Stoicescu
@ Radu Pascu , nu veniti ? Ii tare fain la Mustang. Niste gazde deosebite.
deoarece sunt locurile limitate,lista cu participanti il facem pe celalalt forum,de aici trec doritorii pe lista.
dar dorinta de a participa poti exprima si aicia.
Salut Pety dorim si noi sa petrecem pastele alaturi de voi
Cristi Lupu- 2 adulti + 1 copil+rulota+masina
Floarea Mihai- 2 adulti + 1 copil +rulota + masina
cristi lupu scrie:Salut Pety dorim si noi sa petrecem pastele alaturi de voi
Cristi Lupu- 2 adulti + 1 copil+rulota+masina
Floarea Mihai- 2 adulti + 1 copil +rulota + masina
Omu' ne-a facut invitatia si noua membrilor clubrv, dar trebuie sa intri pe http://www.caravanclub.ro, sa-ti exprimi dorinta participarii...
D-nul Doru vad ca sunteti foarte foarte atent la ceea ce scriu eu,daca eu am vorbit personal cu D-nu Pety si mi s-a zis ca ma pot inscrie aici si ma transfera dansul pe caravanclub.ro nu vad care este problema dumneavoastra
luidort peti scrie:deoarece sunt locurile limitate,lista cu participanti il facem pe celalalt forum,de aici trec doritorii pe lista.
dar dorinta de a participa poti exprima si aicia.
mai clar de atita nici ca se putea.
TOYOTA RAV4 + ce va urma
" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )