bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Da, si stai la coada la telecabina de te uita Dumnezeu... niciodata nu am reusit sa fac peste 6-7 urcari intr-o zi daca e zapada, uneori doar 2-3 ca abandonam "lupta"... putina coborare si 8 ore de coada...
Sanatate!
Daca treci pe acolo sa ne dai ceva informatii, poze si impresii. Din ce se vede pe webcam pare in regula.
Noi am fost la Bucin si Toplita weekendul asta, la prima zapada era prea mica la a doua zapada artificiala a format bile de gheata deci partie grea. Dar s-a putut schia la amandoua. Daca se incalzeste dupa cum se preconizeza nu mai papam un timp iarasi schi pentru ca stratul la munte anul asta este deocamdata mica de tot.
Am fost la P. Neamt duminica. S-a skiat bine.Pacat ca nu prea se pricep sa foloseasca utilajele din dotare.Cam de 7 pe o scara de la 1 la 10.La urcare nu s-a facut coada , tariful fiind de 50 RON/10 urcari.