Sunt rulotist

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Satnoianu Tudor

Sunt rulotist

Mesaj de Satnoianu Tudor »

Buna ziua la toata lumea.Cu bucurie va anunt ca sunt si eu rulotist. Pe data de 18 Mai am gasit la Nurnberg rulota care mi-am dorit-o ,un Dethleffs Rondo, mma1200kg. .Este din 94,are doua paturi,baie cu wc thetford si un frigider destul de mare . M-a înso?it prin Europa timp de trei saptamâni si am fost foarte multumit de cum se comporta la drum având în vedere ca o tractez cu un Fiat Doblo cu motor de 1,3l.Mai am multe de descoperit la ea ,înca nu am folosit wc-ul ?i nici chiuvetele pentru ca pe unde am stat în campinguri le-am folosit pe cele de acolo.Nu am decat cateva poze, din exterior, dar promit sa fac mai multe, pentru ca interiorul ei e cel care m-a cucerit din prima.
Satnoianu Tudor

Re: Sunt rulotist

una din poze
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

Felicitari pentru Dethleffs!!! S-o stapaniti sanatosi si sa aveti parte de cat mai multe iesiri.
Se mareste familia Dethleffs intre rulotisti :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Dethleffs a fost,este si va fi o firma serioasa. In Dethleffs Romania aveti tot timpul un ajutor. Ai ales bine! :D
Satnoianu Tudor

si , cu greu...alte poze :lol:
Satnoianu Tudor

MULTUMESC MULT PT.FELICITARI! Urmeaza botezul... :lol: ... 😉
Am si o mica problema...nu stiu unde e mufa de 12V...
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

La fostul meu Nomad 390.mufa de 12v tip bricheta era deasupra dulapului din dreapta intrarii. Te ajuta sigur gashca de Dethleffes-isti.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Felicitari pentru achizitie!Cred ca ai avut o prima iesire de neuitat!Asa am visat si eu achizitionarea rulotei dar m-am multumit sa o iau din tara.
Drumuri multe si multa voie buna!Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea!
PS: In legatura cu problemele, toate se rezolva, aici sunt oameni foarte saritori si foarte largi la suflet! Respect pentru toata lumea!
Costin Tabra
Membru forum
18
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Felicitari pentru achizitie! S-o folositi cu placere si sa aveti drumuri bune!

Mi-as permite sa fac o sugestie, uitandu-ma la caracteristicile atelajului: mergeti cu grija, caci rulota este destul de grea, masina la fel, iar motorul relativ mic pentru a trage toata greutatea.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
16

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

E tare motorasul asta de Fiat. La 1300 cmc are 85 CP / 62 kW si 200 Nm cuplu - este aproape cat Meganele meu de 1.9 dTi. Cum se descurca? Ma gandesc sa imi iau si eu unul la anul.
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Scrie răspuns