Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ce sa mai spun ? Imi pare rau ca in loc sa fiu cu voi si sa ma distrez, am fost intr-un Weekend de munca.
Foarte "cool" finu' Iri cu casca si ochelarii aferenti 8) 8) 8)
Super taaareee.......
Si noi ne-am fi dorit sa prindem un pestishor cu voi, dar mai trebuie sa asteptam pana trecem la "orarul de vara"
Felicitari tuturor participantilor !
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Salut Cristi .Esti "de belea".Primul lucru care mi-a venit in minte cand am vazut poza cu elefantii de la gat ,m-am gandit " uite-l tata pe Dolph Lundgren din " SOLDAT UNIVERSAL" cu urechile insirate la gat" ( bine ,bine...... semeni in proportie de 101%).Foarte frumos.Bravo :D
Va salut pe toti :D ,si va raspund pe rand .1-momeala a fost buna (tuica de pruna ),dar pestele are si el "mandria'' lui,cum sa-l prinda un incepator pe cel mai mare din prima :shock: 2-"urechile' au fost prinse in momentul in care depuneau icre (era o forfota prin apa si niste gemete de toata frumusetea) :P