Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Copii din cate stiu eu vor fi. Nu se participa cu nimic , doar cei care nu au generatoare probabil vor contribui la combustibil. In rest voie buna si distractie la maxim.
P.S. - Sper sa avem zapada asa ca o ultima iesire prin nameti. :D
Nu stiu cand mai pot intra ..am calculatorul stricat si de maine nu mai vin la birou..
V-as ruga ..daca este cineva care poate pleca vineri mai devreme..sa dea un telefon..multumesc..
Tinem legatura..si abia astept distractia
Sa aveti vreme buna si distractie placuta !
Pentru campare va recomand sa alegeti platoul acela mare de pe partea stanga a drumului , cam cu trei sute de metri inainte de Cabana Gura Diham . Este un platou foarte intins si cu suprafata relativ plana si tare , fara pericol de impotmolire .
Daca nu e zapada veti putea vedea locurile unde s-au mai facut focuri . Evitati sa calcati cu rotile prin ele deoarece acolo sunt cuie ramase din lemnele arse !
Daca este zapada si ( sau intuneric ) cand ajungeti acolo , opriti intai masina in drum si verificati locul pe unde intrati pe platou deoarece sunt "capcane " ! mai sunt mici santuri si , cele mai parsive !!! , niste fiare care sunt bagate in pamant si sustineau o balustrada de fier care au fost taiate si mai ies din pamant 10-15 cm . Fiarele astea pot taia extrem de usor o roata sau avaria masinile pe dedesubt !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365