Viitor rulotist

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Braccio

Viitor rulotist

Mesaj de Braccio »

Va salut,
Prin prisma calatoriilor in tara, si nu numai, cu motocicleta de enduro pe care o transport pe o platforma mi-ar fi foarte utila o rulota ca sa nu mai depind de hotel. Problema mea este urmatoarea: As vrea sa-mi achizitionez o rulota dar sa-i aplic si un suport pentru motocicleta, aceasta avand la plin aprox. 120 kg. Se poate asa ceva?
Best regard's,
Razvan
ps: o poza cu mobra
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Ideala ar fi Deseo,care are usa in spate. Problema este ca nu sunt inca second. Intreaba-l pe @lpeti de pret.
Variantele....cu suport pe protap sau pe spatele rulotei cade datorita greutatii.
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Poti lua in calcul inca o varianta,cea cu schimbarea masini ceva gen camioneta de la Dacia papuc 1,9 diesel pana la Toyota Hillux sau Nissan Navara in functie de buget iar rulota poate fi oricare .
Braccio

Mesaj de Braccio »

M-am gandit la un Hilux dar momentan nu imi pot permite
Va multumesc!
Braccio

Mesaj de Braccio »

Dar daca imi cumpar o rulota oarecare iar in partea din fata ii aplic o sina( un profil U) pe care sa stea motorera credeti ca sunt probleme?
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Da vei avea probleme la viraje ,motocicleta va lovi unul din colturile masinii si in plus vei depasi sarcina de 70 kg pe carlig.
Poate un logan DCI Pick-up eventual sh pt. a transporta motocicleta ?
alin opran
Membru asociat
17

Mesaj de alin opran »

Am o informatie pentru tine, dar nu stiu daca mai este de actualitate: in urma cu cca 1 luna si jumatate gasisem la un pret de 1.000 euro o rulota King in Orsova. Nu era f.bine intretinuta, dar la pretul asta....
Lucrul care m-a facut sa nu o cumpar era faptul ca avea facuta o "usa" in partea din spate (sub geam) tocmai fiindca vechiul proprietar olandez isi urca motocicleta in rulota pe aceasta usa.
Date de contact: dl. Bircea 0722.670.749
Tiguan DSG 4x4 + Hobby Prestige 560
-----------------------------------------------
0736.001.699
alin_opran@yahoo.com
Scrie răspuns