Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
si iara ne-am intilnit...nu stiu nici o data ce este mai important,locul unde sau oameni cu care ma intilnesc...
restul pozelor sa va uitati la www.picasaweb.google.com/luidort.p daca va intereseaza.
Felicitari tuturor ,dar am o nedumerire ce a patit Relu ,observ ca a sadit un pom si face si reclama la apa minerala....... INCREDIBIL :lol: :lol: :lol: :lol:
DMIHNEA scrie:frumoase foto,chiar daca parca se sta la bloc....unii peste altzii
din observatiile tale se cunoaste ca nu prea ai campat in campinguri din strainatate,unde ai 80 de m2 in caz fericit,ba chiar si masina trebuie sa scoti din camping...pentru noi a fost o placere sa fim aproape unul de celalalt,cred ca de aceea ne straduim sa ne adunam citi mai multi...
DMIHNEA scrie:frumoase foto,chiar daca parca se sta la bloc....unii peste altzii
din observatiile tale se cunoaste ca nu prea ai campat in campinguri din strainatate,unde ai 80 de m2 in caz fericit,ba chiar si masina trebuie sa scoti din camping...pentru noi a fost o placere sa fim aproape unul de celalalt,cred ca de aceea ne straduim sa ne adunam citi mai multi...
nu am campat,dar nu e ideea ce am eu despre a campa cu rulota,camper sau cort....vreo 5 m unii de altzii....de gustibus
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
stii de ce e bine sa campezi cit mai aproape de celalalt? auzind zgomotele din rulota vecinului ti se deschide apetitul sexual.(nu stiu daca am spus corect,daca nu cineva sa corecteze)