Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
desi nu eu am initiat aceasta intilnire,i-mi permit sa fac invitatia si la club rv, va asteptam cu drag. spun mai ales celor care nu au citit inca invitatia pe alte forumuri.
Din cate am observat eu, marea parte a membrilor "activi" (vreau sa zic cei care posteaza cel mai des) sunt inscrisi si in celelalte cluburi. La mine de exemplu depinde de ordinea in care le-am descoperit. Eu cred ca o invitatie lansata pe un forum e valabila si pentru celelalte, si sper ca toata lumea gandeste la fel.
Si noi ne straduim sa venim, ar fi prima intalnire de rulotisti la care am participa.
O sa revin cu confirmarea prezentei.
Traseul meu este urmatorul:
-miercuri: Timisoara-Arad-Deva-Orastie
-joi: Orastie-Alba-Tg.Mures-C.Cetatii
Daca mai este cineva din Timisoara sau de pe traseu care vine poate reusim sa mergem impreuna o parte din drum.
Ne vedem la Mustang.
Drum bun la toata lumea!
am fost sambata si duminica la prima iesire cu rulota si am facut-o la camping mustang, a fost super si asa ne-a placut de mult ca am lasat rulota acolo si o sa mergem daca putem in fiecare saptamana.
Gazda, adica Attila este un tip cum rar poti intilni, asa mi-a facut impresia si campingul are tot ce trebuie pentru un camping decent si va rog sa ma credeti ca am vazut multe pe afara
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
multumim ptr.invitatie Lori si Peti dar trebuie sa va refuz de data asta ptr. ca merg la mare cu copilul unei prietene care nu a fost niciodata pe litoral (este dureros sa-i spun ca am schimbat programul )Distractie placuta tuturor si suntem cu gandul la voi :D :D :D