Buna tuturor

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Melinda Bagiu
Membru forum
18

Buna tuturor

Mesaj de Melinda Bagiu »

Dupa o absenta lunga si sa spunem ca nejustificata revin pe la voi sa vad ce mai faceti. Adevarul este ca printre multe alte ocupari e greu sa iti mai rupi timp si de cate ceva de genul acesta. Mai ales cand este vorba de 3 copii. Au trecut multe de cand nu am respirat pe aici dar sper din tot sufletul sa recuperez timpul pierdut si sa-mi acceptati scuzele de riguare. Ca sa vedeti ce am facut noi in ultimul an atasez site ul nostru de poze http://bagiu.multiply.com/ . Am tot fost plecati cu rulota si tot mai dorim acest lucru si e atat de bine si de fain cum nu am crezut acum 1 an. Ca de obicei ma gandesc iar la ceva. Am cumparat un Fiat Ducato de marfa din 2005 pe care doresc sa o modific in Autorulota. Am cerut deja ajutor si informatii precum si pareri si sugestii. Inainte sa ma apuc dati si voi cu parerea. Vreau sa o omologez ca masina mixta iar apoi sa ma apuc de treaba. 5 locuri de cazare +++++ tot ce trebuie. Bucatarie, baie .... Nu as vrea sa investesc in nimic nou dar sa fie si bun ce bag acolo. Astept cu nerabdare un semn de la voi.

Va salutam pe toti
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Bine ai revenit !
La noi cam greu cu modificarile pentru o transformare in autorulota.Incearca la Exis;ei au transformat anul trecut o dubita cu dotarile unei rulote intr-un camper.Incearca si la Vanuva este mai aproape de voi:Oradea.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Bazil

Re: Buna tuturor

Mesaj de Bazil »

Melinda Bagiu scrie:Am cumparat un Fiat Ducato de marfa din 2005 pe care doresc sa o modific in Autorulota.
Daca vreti sa faceti cu manutele voastre...e posibil dar trebuie dotare cu unelte, spatiu, materiale si inca multe altele...si bineinteles ceva maini de aur. Macar ca idei va recomand pagina de web a firmei BIWAK care exact cu asa ceva se ocupa:transforma vanuri in autorulote. Macar pentu setul de poze in care prezinta fazele de lucru si utilarea inui IVECO merita vazut .
Succes!!! Trimit adresa prin pm
Melinda Bagiu
Membru forum
18

Mesaj de Melinda Bagiu »

multumesc pentru idee. Noi, cred eu, ne vom descurca cu forte proprii daca am stii exact pas cu pas ce trebuie sa facem. Nu este totuna ca si la rulota pe care anultracut, dupa cum stiti, am renovat-o. Aici nu ai nimic inauntru si trebuie sa stii cum si ce sa pui. oricum o sa ma uit sa vad ce propuneri au cei de care ai mentionat.

inca oadata multumesc.

PS am luat legatura cu cei de la Exis si astept o propunere si oferta de la ei.
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
Scrie răspuns