Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Felicitarile noastre noi ne pregatim de liceenta si.......stam la invatzat:D, distractie placuta acolo si sa alegeti o facultate pe masura felicitari inca odata.
Bun! Mergem! Ce pescuim? Momeli....de care? Ii rog frumos pe cei care au....exersat in zona sa ne dea niste indicii! :D Prefer momelile artificiale sau .....cele locale! :lol: Nu m-as cara cu viermi si rame pe caldura asta! :lol:
Cea mai buna momeala in zona:ceri de la Peti o sticla de palinca, aceasta momeala o fluturi la nasul unui pescar localnic... :lol: ... si gata-te-ai scos cu pestele pe perioada cat stai acolo( la umbra cu berea rece de la frigider in mana)
Stai linistit !...stie...dar intreaba,sa se afle in treaba...
Glumesc,este meserias,...a prins unde altii si-au "prins urechile"...
Am auzit,ca momeala de sezon este mazarea;un pic fiarta.
Hai ma ca intreb serios! N-am mai pescuit la mare din Grecia sau Turcia! Si acolo am facut-o in larg cu nu stiu ce crustacei! :D Am prins tot felul de pesti colorati! A fost mai mult la distractie!
Aici chiar vreau sa ma relaxez la un pescuit de pe mal. Se pare ca,dupa cum am mai citit pe forumuri de pescari,momeala valabila in apa dulce.....n-are nici cea mai mica legatura cu marea. Ce m-ar fi interesat sunt momelile artificiale de tip blinker,vobler,rotativa,musca. Am inteles,iarasi,ca perioada ar fi f buna ptr pescuitul de pe mal. Acolo fiind mai putina vanzoleala cred ca pestele vine destul de mult la mal dupa mancare. Hai.....sa scrie cineva care a prins peste!!! :lol: Merci!
Pentru cei interesati de metodele de pescuit la malul marii va pot da citeva relatii : lanseta cu virf sensibil ,forfat compus din 3 sau mai multe ace care au dispuse deasupra "pufi" colorate (verde fosforescent ,portocaliu sau alta culoare ),rame de mare ,scoici de mare, inima sau pipota de pui (care are consistenta mai mare si nu scapa din ac) . Am fost la Albena si am pescuit langa stabilopozi (este locul ideal unde sta guvidul ) si am reusit sa prind la rama de mare guvizi si 5 pesti pe care incerc sa-i identific pe net (am inteles de la un localnic ca nu sunt buni ptr. consum) precum si 3 "caini de mare '' (la fel nu sunt buni de consum).Pe 20-25 de rame am dat 2,5 leva si un forfat 1,5 leva.La capatul forfatului se ataseaza un plumb de 20 grame (sau mai mare putin dar sa aveti grija cind lansati ca aveti ocazia sa ramaneti cu ochii in soare) Imaginii cu nefericitii(la pesti ma refer):VA DORESC BAFTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aseara m-am intos din 2 Mai si m-am gandit sa vin si cu ceva informatii ce poate vor fi de folos celor care doresc sa mearga acolo.In primul rand erau mai multe rulote decat corturi 27 rulote + 1 camper ,atmosfera linistita fara muzica data la maxim fara galagie tocmai buna pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se odihneasca. Ma mirat numarul mare de rulote dar si faptul ca nu am vazut nici una cu sticker-ul club rv,nu am vazut rulotisti care sa sa poarte discutii intre ei ,sa lege prietenii sau sa bea o bere impreuna,exceptie facand eu care am cunoscut un nou rulotist din Bucuresti (isi cumparase rulota chiar Sambata de acolo),dar il voi lasa pe el sa se prezinte,intrucat l-am indrumat bineinteles sa viziteze site-ul nostru.Tarifele pt. campare sant deja prezentate pe pe site asa ca nu le voi mai repeta.Argumente pro: liniste,grup sanitar curat ,igienizat cu acces 24 de ore,dusuri, electricitate pt.2 lei pe zi si nu in ultimul rand faptul ca poti campa pe plaja.
Argumente contra : tarifele cam mari.
Vreme buna si mult soare celor care sant acum si celor ce vor pleca la mare.