Precizari necesare

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Constantin Curelea
Membru CD
21

Precizari necesare

Mesaj de Constantin Curelea »

Site-ul si forumul CLUBRV-RO sunt expresia publica a activitatii desfasurate de membrii asociatiei noatre.O comunitate are credibilitate prin comportamentul de care da dovada in orice situatie.
La Gura Raului dar si cu alte ocazii in care am fost mai multi rulotisti ai asocietiei lucrurile au avut un parcurs normal si fara incidente.
Este bine ca aceasta relitate sa nu fie umbrita de discutii ulterioare care sunt oricum inutile.
Relatiile de prietenie stabilite cu aceste ocazii sunt mai puternice decat orgoliile personale .
Sunt oameni care se implica mai mult, sunt mai activi si devin astfel ,aparent, formatori de opinii.
Dar dreptul de a scrie, de a prezenta o parere, o au toti cei care sunt inscrisi pe forum.Moderatorii pot arata unde s-a gresit, pot sterge fara comentarii suplimentare postarile neadecvate.
Asociatia nu va incuraja camparile in locuri neamenajate sau protejate de legi specifice.
Cine se campeaza in astfel de locuri este bine sa stie ca o face fara a angaja in vre-un fel asociatia.
Va rog sa nu afisati bannere cu insemnele noatre atata vreme cat nu avem nici o implicare.
In caz de incalcare a legilor in vigoare privind mediul, responsabilitatea apartine fiecaruia si nu asociatiei.
In acest sens nu faceti propaganda pe forum la locurile interzise!
Va rog, pe membrii fondatori si cotizanti ,sa cititi si sa aplicati statutul asociatiei.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Turismul poate fi practicat in zone protejate daca se respecta anumite reguli. Daca asociatia vrea, poate solicita pentru membrii sai, intr-un anumit interval de timp, accesul in zona urmand ca fiecare sa plateasca sejurul. Asta oficial! Neoficial, fiecare merge pe barba lui fara sa implice asociatia, dar bine ar fi ca asociatia sa se implice in rezolvare daca este solicitare. Antetul si stampila daca sunt folosite cum trebuie, fac minuni! http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare-turism.php
http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare- ... Turist.pdf

In "spatele" fotografiei facute anul acesta la Vadu se afla alti 80 de oameni , 4 camioane, 1 grup electrogen "cat casa", dubite si masini personale 20, autocar, masina de vant , macara etc.
Au fost posibile datorita unei adrese stampilate si semnate. Aceasta hartie a angrenat existenta unor autoritati care au permis accesul limitat si nu numai, al "binevoitorilor". Daca sunt anuntati patruleaza si vegheaza- este obligatia lor fata de contribuabil.
Dau acest exemplu pentru a evidentia faptul ca o persoana juridica are trecere daca este interesata pentru rezolvarea unei solicitari. Sigur ca problemele se simplifica individual "la mica intelegere". Daca vrem, inca la noi se mai poate, si toti dormim linistiti. Vom avea vise placute si nostalgii ale unor concedii cu peripetii!
Fişiere ataşate
Vadu 11.03 2008 018 [640x480].jpg
Vadu 11.03 2008 018 [640x480].jpg (58.17 KiB) Vizualizat de 2358 ori
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Cred ca asta e mana de ajutor de care ar fi nevoie in zona! Si asta pentru ca din ce in ce mai multi membrii chiar vor sa-si petreaca weekend-urile sau concediile in zona! Merci de info Mihai! :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Am nevoie de o precizare.....foarte clara! :lol: In acest forum,al fondatorilor,cotizantilor si .....cum ne-om ma numi,cine are acces??? :lol: Numai cotizantii si fondatorii???? :lol: Unii.....nu se regasesc in liste! :lol:
Editez,intr-un tarziu cu rugamintea de a se reveni la normal! Fara banari si alte articole! Dreptul asociatilor si fondatorilor sa fie respectat! Sau.....sa-l dam la liber ptr a fi egalitate intre membrii neasociati!
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Care sunt acei "unii"? Daca nu se regasesc in liste chiar nu pot contacta pe cei care se ocupa de acest forum? Exista PM, e-mail sau numar de telefon trecut pe forum.
O posibila explicatie pentru situatia creata este faptul ca pe adeziune apare "Ion Vasile", iar ca nickname apare "vrajitorul din Oz". Toate chitantele care sosesc de la banca au Nume si Prenume si nu Nick. In urma cu cateva luni, cand s-a dorit ca toti membrii asociati sa aibe nick-ul identic cu numele real am fost tratati cu indiferenta de unii dintre Membrii Asociati. Lasand de-o parte texte de genul "Ce ma? Faci ca...".
Probabil ca cei aflati in aceasta neplacuta situatie nu au tinut cont de rugamintea noastra.
Celor care din motive organizatorice sau tehnice nu se regasesc pe "liste" le cerem scuze.
Rog pe cei care nu se regasesc pe liste sa ma contacteze.
Despre ce banari si articole este vorba?
Constantin Curelea
Membru CD
21

Lista completa cu membrii asociatiei noastre va apare azi 02.07.2008.
pe sectiunea Asociatia CLUBRV-RO.
Toti cei de pe lista vor avea acces la toate rubricile forumului.
Din imposibilitatea acccesarii internetbankingului nu am depunerile din ultimele zile.
Scuze pentru intarziere!
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Mihai Gheorghe

Lista actualizata va permite accesul unor membrii pe anumite sectiuni, dar accesul in zone protejate conform propunerii mele credeti ca ar fi posibil de incercat? Cu usoara ironie pun intrebarea pentru ca nu v-am aflat parerea. Credeti ca este greu, si daca da de ce? Ma adresez dvs. care oficial aveti ce va trebuie, si in general corespondenta cu institutii, autoritati face ca asociatia sa fie cunoscuta, chiar daca uneori solicitarile nu au finalitate favorabila. Sa nu va suparati, am doar curiozitatea opiniei oficiale referitoare la rezolvarea de principiu in modul sugerat stiindu-se faptul ca in tara mai sunt si alte zone protejate si accesul din ce in ce mai limitat. Practicarea unui turism ecologic asumat si impus prin regulamente de ordine interioara, alaturi de promovarea turismului romanesc pot sa determine atitudinea autoritatilor spre a fi mai receptive la solicitarile noastre. Putem concepe o pagina cu date despre existenta personei juridice a asociatiei, nr. de membrii, intentii si solutii privind promovarea turismului ecologic, etc., si formularea unei solicitari de parteneriat in beneficiul general. Nu mai vorbesc de cereri pentru afilieri la institutii guvernamentale sau ONG, care au legatura cu profilul asociatiei. Asa cred eu!
Fişiere ataşate
12-permis_acces_persoane_juridice.doc
(71.5 KiB) Descărcat de 121 ori
11-permis_acces_persoane_fizice.doc
(69.5 KiB) Descărcat de 104 ori
Mihai Gheorghe

http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare- ... Turist.pdf
http://www.ddbra.ro/legaturi.php
http://www.pronatura.ro/infomediu/
http://www.ghid-mediu.ngo.ro/index.htm

Si nu in ultimul rand http://www.bunulsimt.ro/de la mama...natura

Dupa cum vedeti pe ultimul site nu merge decat cu clik spre "computerul "nostru , mintea, care este sau nu educata sa asimileze reguli impuse de oameni sau de bun simt care ...pana la urma este nativ!
Ultima oară modificat 03 Iul 2008, 08:22 de către Mihai Gheorghe, modificat de 7 ori în total.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Scriu intai despre propunerea lui Mihai G. care,cel putin mie imi pare super buna si revin si eu,la fel ca el,cu propunerea de a se lua legatura cu autoritatile alea locale in vederea petrecerii in zona a unor zile de concediu. In acest sens ele,autoritatile,vor putea fi anuntate de eventualele grupuri ce vor fi in zona iar noi,cei din Club,ne putem organiza mult mai bine vizitele acolo stiind ca e mult mai sigura zona. Daca in iesirile in natura,pe care le-am avut separat mai toti,afisarea banner-elor,steguletelor,colantelor a fost benefica.....dintr-o data nu mai este? Eu cred ca este,doar ca trebuie sa le facem normal. Hai,macar in privinta asta sa ne miscam putin....ca trece vara! :D
Catalin,in postarea mea de mai sus scriu despre membrii necotizanti ce au acces in aceasta sectiune! Si despre numirea de moderatori care nu fac parte din Asociatie! Aminteste-ti de momentele cand la sectiunea foto am vrut sa numim moderator un profesionist!!! Nu era cotizant! Asa e? La tehnic....la fel....
Constantin Curelea
Membru CD
21

Cererea de a merge in zone protejate este necesar a fi bine fundamentata.
In afara de turism, relaxare sau pescuit nu vad ce alte activitati am putea desfasura.
Daca vedeti alte activitati pe care sa le desfasuram va rog sa le comunicati.
Este mai posibil, desi foarte greu, de facut un camping de catre asociatia noastra.
Daca gasim un teren intr-o zona turistica, de preferabil la munte, ne-am putea gandi la un camping de 1-2 stele pe care sa-l amenajam prin forte proprii.Am face un proiect de fezabilitate, l-am inainta dupa aprobare spre o banca care sa ne imprumute.
Asociatia poate desfasura si activitati comerciale cu conditia ca profitul sa fie reinvestit.
Intre membrii asociatiei sunt si actionari la firme de constructii si instalatii cu care se pot incheia contracte de executie.
In prima faza, cel mai greu, este de gasit un teren de cca 1ha pe care sa-l avem in concesiune.Asteptam oferte.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Mihai Gheorghe

:( :oops: :arrow:
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

iar discutii,barfe, smenuri si susanele.spalati va fratilor rufele pe pm, la tf pe ym.,oriunde vreti voi,dar lasati forumul asta liber de asemenea idiotenii.si cand te gandesti ca eram cat pe ce sa ma retrag din aceasta asociatie...domnule Curelea faceti ceva,ca altfel sigur o luam la vale!
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Scrie răspuns