Propunere litoral 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
LILIANA DIACONESCU

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Dancilan,va uram drum bun,sa aveti vreme frumoasa,sa va intoarceti sanatosi si ne vedem pe litoral. :)
Costi &Liliana Bv
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Lili , merci de urari si poate venim si noi pe litoral ( daca nu ne papa banditii aia rai de la Vadu :lol: :lol: )
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Dane....cand mai conduci? :lol: :lol: Drum bun si fara peripetii! Distractie maxima!
@Costi Bv! Sa lasam chestiile cu cititul si sa mai verificam scrierea! :lol: :lol: :lol: Suntem off-topic! Facem altul cu balacareli de-ti doresti! :lol: :lol: :lol:
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

E simplu. O zi conduc , o zi vizitez un oras ( cu mijloace de transport in comun , o sa cumpar acele tichete turistice de o zi valabile pe orice mijloc.)Si logic , :lol: in ziua cand vizitez...seara la rulota...traiasca berea!
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Salut Sergiu,am fost la Corbu si asa este umbla violatorii stol ,sunt vipere cu corn care asteapta rulotisti ,tintari cat vrabia ,rechini balosi la malul marii si culmea cind sa plecam mi-a aparut in cale alergind un bastinos cu toporul infipt in cap .Sa nu va duceti, sa mergeti in locuri amenajate unde oameni ospitalieri va asteapta la bariera sa ia banii la restaurante unde va aduce mincarea dupa 2 ore sau la hotel unde noaptea stai la pinda sa nu ratezi nici un gindac (tot de teama am asteptat 40 ani sa scapam de ceausescu) MERGETI OAMENI BUNI SI VA DISTRATI LOCUL ESTE SUPERB 8) 8) 8) 8)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Merci de incurajari Cristi! Cred ca o sa mergem in Corbu. Sper sa fim cativa astfel incat sa ne simtim bine si atat!
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Localitatea de langa mare este Vadu. Cam aceasta este configuratia zonei. .cautati Grindul Chituc
http://www.ddbra.ro/zonare-funtionala.php
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Poimaine,Sambata 05.07.2008 mai vine cineva la Corbu ???Eu voi pleca din Bucuresti la 5-5.30 dar daca voi fi singurul rulotist nu am sa raman ci am sa campez intre cele doua Eforii sa la 2 Mai.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Speedy,il ai pe Dragos Iarovoiu in zona Vadu si pe "primaru' ",prietenul lui @cristibucatarul in Vama Veche. Noi,o gasca mai mare,sosim in jur de 15-16 in Vadu.
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Multam de informatii .Am de gand sa mai fac 3-4 iesiri de un week-end la mare asa ca poate oi mai prinde si eu un grup mai mare dintre ai nostri sa dam noroc cu o bere.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Sa ai drum bun Speedy, ca vreme este.

reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

distractie placuta si ne pare rau ca nu putem sa venim si noi....treburile :cry:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Încuiat