Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dane....cand mai conduci? :lol: :lol: Drum bun si fara peripetii! Distractie maxima!
@Costi Bv! Sa lasam chestiile cu cititul si sa mai verificam scrierea! :lol: :lol: :lol: Suntem off-topic! Facem altul cu balacareli de-ti doresti! :lol: :lol: :lol:
E simplu. O zi conduc , o zi vizitez un oras ( cu mijloace de transport in comun , o sa cumpar acele tichete turistice de o zi valabile pe orice mijloc.)Si logic , :lol: in ziua cand vizitez...seara la rulota...traiasca berea!
Salut Sergiu,am fost la Corbu si asa este umbla violatorii stol ,sunt vipere cu corn care asteapta rulotisti ,tintari cat vrabia ,rechini balosi la malul marii si culmea cind sa plecam mi-a aparut in cale alergind un bastinos cu toporul infipt in cap .Sa nu va duceti, sa mergeti in locuri amenajate unde oameni ospitalieri va asteapta la bariera sa ia banii la restaurante unde va aduce mincarea dupa 2 ore sau la hotel unde noaptea stai la pinda sa nu ratezi nici un gindac (tot de teama am asteptat 40 ani sa scapam de ceausescu) MERGETI OAMENI BUNI SI VA DISTRATI LOCUL ESTE SUPERB 8) 8) 8) 8)
Poimaine,Sambata 05.07.2008 mai vine cineva la Corbu ???Eu voi pleca din Bucuresti la 5-5.30 dar daca voi fi singurul rulotist nu am sa raman ci am sa campez intre cele doua Eforii sa la 2 Mai.
Speedy,il ai pe Dragos Iarovoiu in zona Vadu si pe "primaru' ",prietenul lui @cristibucatarul in Vama Veche. Noi,o gasca mai mare,sosim in jur de 15-16 in Vadu.
Multam de informatii .Am de gand sa mai fac 3-4 iesiri de un week-end la mare asa ca poate oi mai prinde si eu un grup mai mare dintre ai nostri sa dam noroc cu o bere.