Bine v-am gasit!

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
florinifrim

Bine v-am gasit!

Mesaj de florinifrim »

Salutari tuturor din partea noastra, Florin si Gabi - proaspeti rulotisti in fapt, desi cu sufletul alaturi de voi inca de anul trecut, din momentul in care am descoperit forumul...Acum am reusit sa trecem de la statutul de simplu vizitator la cel de membru forumist si in curand, speram, la cel de membru al asociatiei CLUB RV. Am petrecut cateva zile minunate alaturi de echipajele Zilis1029, Dfevro, Cristi&Zenaida si Leon intr-o scurta iesire pe Valea Argovei. Cu totii sunt niste oameni cu totul deosebiti si de-abia asteptam sa cunoastem "de-adevaratelea" pe cat mai multi dintre voi... :D
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

Bine a-ti venit alaturi de familia club R.V. :D Hristos a inviat ! si ne bucuram alaturi de voi pentru iesirea la Valea Argovei. :D :D :D
Luminita Zilisteanu

Mesaj de Luminita Zilisteanu »

noi v-am urat bun venit fata in fata si ne bucuram ca v-am cunoscut
Vasile Leon
Membru forum
17
Oras: Lehliu Gara
Data nasterii: 18 Oct 1954

Mesaj de Vasile Leon »

ai dreptate Florin, nimic nu egaleaza un bun venit spus fata in fata
salutari echipajelor din focsani - Zilis 1029, Dfevro si lui Cristi si Zenaida
din bucuresti
sezonul plecarilor este la inceput, peste sase saptamani incepe vacanta si poate ne vom intalni din nou - pana la viitoarea revedere, vreme buna si multa sanatate
Costin Tabra
Membru forum
18
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Bine ati intrat in randurile noastre.

Intr-adevar, sezonul iesirilor abia a inceput, astfel incat cine stie cine cu cine si pe unde ne vom intalni :D

Drumuri bune si cat mai multe intalniri!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
dfevro

Mesaj de dfevro »

Salutare la toata lumea (Gagi&Florin,Leon care ne-a primit cu caldura, Cristy&Zeanaida si tuturor forumistilor) ! E minunat sa petreci in natura alaturi de oameni deosebiti si pot sa va spun ca ma gandesc deja la o alta iesire(impreuna cu Zilis) undeva la Corbu,pentru ca nu ne-a iesit din cap,Florin stie povestea,Cristy sa ia aminte pentru ca vreau sa facem un ied la protap stropit cu vin rosu, poate si ceva pescuit prin zona. Cred ca se va putea intampla undeva pe la sfarsitul lunii . Ce spuneti ? Asteptam vesti.
Luminita Zilisteanu

Mesaj de Luminita Zilisteanu »

asa este la sfarsitul lunii mai vrem sa mergem la Corbu (speram ca de acesta data sa o nimerim ) iar pentru @cristybucatarul avem o provocare: ied la protap iar el trebuie sa vina cu reteta pt eul....trebuie sa spunem ca ne-a uimit cu reteta lui de friptura in bait de vin si mustar....mmm
florinifrim

Mesaj de florinifrim »

Multumim pentru cuvintele frumoase si gandurile bune...!
Maine plecam spre Gura Raului unde speram sa cunoastem pe cat mai multi dintre forumisti si nu numai....
Toate bune si sa ne vedem sanatosi! :D
Scrie răspuns