Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
BRAVO! S-a spart gheata! Activitate noua în clubRV. La cât mai multe reusite Peti!
S-o plimbati sanatosi! Parpa ne provoci viseeeeee!
Ne-o arati si noua sau ...e pentru "afara"?! :roll: :lol:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Am incercat ("vizitat" :lol: :lol: ) si eu rulota lui Parpa, impreuna cu restul de rulote expuse.... si cam modelul ales el de el mi se pare mie ideal pentru doua persoane
Faina Alegere, Felicitari!!!
Standul lui Peti a fost unul dintre cele mai des vizitate :D
Felicitari Peti! Bafta la vanzare in continuare! :P
Multumim,multumim,multumim!
Dupa cum ati observat,Peti a scris ca probabil plec azi! :lol: Sper sa plec pentru ca deja cunosc vecinii lui si ma intreaba daca m-am mutat aici! :lol:
E mult de munca la "optionale". Pe langa dotarile standard...care sunt destule si cuprind printre altele Truma+truma vent,cu aprindere asistata,boiler Truma Therm 5 litri,bazin apa de 45 litri cu alimentare exterioara si alte alea pe care o sa le scriu in amanunt cand ajung acasa,am mai adaugat:
-clima cu incalzire,cu montare confort(zice Peti)
-turbovent(trapa cu ventilator)
-inca un boiler Truma Therm de 5 litri
-inca o usa de vizitare pe partea dreapta fata
-inca un rezervor de 45 litri(probabil)
si probabil multe altele....prize,intrerupatoare,etc
Va tin la curent si.....iesim desigur undeva ptr udare! :lol:
Ultima oară modificat 13 Mai 2008, 12:16 de către parpaneata, modificat de 2 ori în total.
Bravo domnule Parpa ,dupa cum vad ca iti spun cei apropiati!sper sa ne cunoastem cit mai repede ;eventual la Murighiol daca se stabileste acolo itilnirea rulotistilor!!Apropo !!cit acostat acea "bijuterie "?Sa o stapiniti sanatosi si cit mai multe iesiri off camping!!Salutari cu respect.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383