Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
comentarii:
1.nu vad ciinele lui nicu !
2.sper ca ati dat o picatura de bautura si lui cuza,ca sa nu ma ureasca pe mine,doar pe alti unguri !
3.dupa atitea bunatati cum de apareti in poze totusi subtiri si nu umflate?
restul ar fi doar invidia ce tot scurge din mine uitinduma la poze
felicitari si LA MULTI ANI pentru toate doamnele prezente la intrunire si la cit mai multe manifestari de acest fel (eu cu Zenaida am fost la Cheia unde am intilnit niste oameni foarte deschisi si a fost minunat).Va sarutam pe toti si dorim sa ne intilnim si cu voi :D :D :D :D :D :D
Nu incercati sa ma introduceti in "luptele intestine"care nu ma intereseaza si vreau sa ma intilnesc si cu voi (nu am contract pentru prietenie cu nimeni) :D Salut cu respect cele"DOUA"grupuri si rugamintea sa reflectati la faptul ca toti mergem sa ne distram ,nicidecum sa ne gasim functii ierarhice si racolari de simpatizanti:oops: cu stima si respect cristy :oops: