Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
mmg scrie:In cateva randuri am adus in discutie posibilitatea ca cei care decid sa contacteze o firma de consultanta pentru a intocmi dosare, adrese, si tot ceea ce este necesar pentru ca Asociatia Club RV sa poata deveni recunoscuta, eventual finantata de fonduri europene etc. Nu ma pricep in domeniu dar cu siguranta exista astfel de oportunitati. Banii care au fost colectati din cotizatii nici macar nu stim pe ce se vor cheltui. Iata o solutie! Poate incearca cineva.
Scuze pentru off-topic
Cam cat costa o asemenea consultanta stimate coleg?
Si de ce sa merg la Paris prin Clubul Ungar? Probabil ca trebuie sa devin membru al acestui club.
Noi de ce nu facem ceva sa intram in legatura cu FICC?
Putem afla cat ar costa. Oricum mai devreme sau mai tarziu acest lucru se va intampla. Tocmai asta spuneam si eu, ca prin faptul ca nu s-au intreprins demersuri si corespondenta, nu suntem afiliati unor asociatii, federatii internationale si ca atare nu suntem recunoscuti. Faptul ca Ipeti propune, nu inseamna ca si obliga pe cineva sa participe sub alt drapel. Este o oportunitate, suntem in Europa, in sec. 21 si optiunile apartin fiecaruia. Cred!
frumoasa initiativa , dar sant perfect de acord cu Parpa , sa participam reprezentind CLUB RV , nu mccc care nu ne reprezinta-nu am nimic contra lor dar ei sant clubul ungar si cum ei participa in numele lor sa promovam si noi clubul romanesc
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
da asa e, eu astept doar acei rulotisti care doresc sa vada parisul la o intilnire internatinala si asta este esentialul .ceilalti sa mearga cu parpa si cu bebe,acolo ne intilnim
nu e vorba de mine sau altcineva , poate putem merge acolo in numele CLUBULUI RV pe care sa il promovam, in ceea ce ma priveste am vazut Parisul si campingurile francezilor acum cativa ani buni
Marcel Gheorghe
tarile europene care au orfanizatie afiliata cu ficc.nu insir tarile participante,neparticipante romania,bulgaria,ucraina,moldova,albania,sirbia,cosova monte negro,
Romania nu este deocamdata membru FICC.
Am trimis solicitarea ca si CLUBRV-RO sa devina membru FICC reprezentand Romania.Nu am primit inca raspuns.
In asteptarea conditiilor care trebuiesc indeplinite pentru a fi membru FICC va rog sa aveti rabdare.
Forumul nostru va va tine la curent cu evolutia tratativelor.
Multumesc
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Eu am sters postarile care nu au legatura cu subiectul.
Sper sa devenim membri FICC la timp pentru a prinde festivitatile din vara de la Paris.
Este de preferat sa mergem sub culorile noastre.Daca nu se poate este bine sa se stie si de noi indiferent cum ajungem la Paris.
Este necesar sa ne pregatim cu materiale de propaganda turistica despre Romania.
Astept comentarii constructive!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
D-le Curelea ,care ar fi propunerea dvs vis a vis de materialele de propaganda turistica?
Ma gandesc sa propunem cateva trasee care sa atinga punctele cheie de vizitat de la noi din tara cu o lista atasata de obiective turistice aferente traseului respectiv
Marcel Gheorghe
AICIA ESTE VORBA DE EXCURSIA LA PARIS ,STEGETI CE NU APARTINE DE TEMA, cum se poate exlica oamenilor sa nu faca acolo unde apuca? ce rost avea marea curatenie si restul daca tot in stilul vechi se continua ?