Ultima zi a concediului ( circuitului ) si respectiv ultima postare...este din Ungaria, dintr-un camping termal la care am fost si eu in 2019 in perioada sarbatorilor impreuna cu Ionut Irimia( autorul topicului ) si alte 2 familii.
Este deschis tot anul si are tariful aprox de 25 euro echivant forinti, incluzand tot.
Locatia beneficiaza de 3 bazine cu apa calda si alte facilitati . Au cazare si la casute /cabane.
Partea buna a lucururilor este ca te poti campa destul de aproape de bazine . ..cam ca la LAguna Albastra FAGARAS.
Se numeste ”Bogacs Thermal Furdo Camping ”... cuvantul ”FURDO” insemnand bai , il vedeti peste tot... in Ungaria acolo unde e loc”de scaldat ” ... :)
Pot sa va spun ca maghiarii au fost f amabili , am avut acces acolo la bai , toalete dus , wi fi curent s a m d . Se poate vizita si oreselul , e micut, dar baile merita 100%.
Se afla aici
https://www.google.com/maps/dir//termal ... 47.9104175
Ca si repere ,locatia se afla la 200km de Oradea si mai sunt pana la Budapesta inca 150km..... imi aminesc ca am plecat spre Budapesta chiar de revelion .... in 2019 de aici de la ”strand.”
Mai jos citez pt final textul postat de Ionut Irimia (SV), autorul de drept al acestui topic , de la care sunt si toate fotografiile postate cca 50 ....60 foto.
Impreuna am convenit sa postam tot aici pe forum, mai exact aceasta aceasta experienta ca sa nu ramana doar pe pagina de socializare , unde dupa cum stiti , intr-o saptamana sau doua dupa postare totul se pierde intr-un ”scroll down” in josul paginii care este infinit si ca sa zic asa risipit ... pierdut pt totdeauna.
Daca avem azi multe date/postari de la altii ca Mihai Rusu , turistice........... repet ... multe LE AVEM PT CA au fost postate AICI pe forum , NU PE FACEBOOK ! SA NU UITAM asta si sa luam exemplu de la ”MOSHU” !
citez( IRIMIA I )
”Mai jos vedeti .....ultima etapa a concediului .
Venea pandemia din urma.. .ne-am dus spre casa .
Bogacs e un loc unde te îndrăgostești dacă ajungi.. E campingul meu de suflet... ”