Rulota Anglia

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Robert Miclescu
Membru forum
7
Oras: Brasov
Data nasterii: 05 Feb 1982

Rulota Anglia

Mesaj de Robert Miclescu »

Buna ziua,

Sunt din Brasov si doresc sa aduc o rulota din Anglia, Bailey Ranger 550/6 din 2005 (am 4 copii :)), am gasit-o deja, vorbit cu proprietarii si ma duc cam in 10 zile dupa ea.
Intrebarea 1: In Anglia am inteles ca pot pune numerele masinii (cele de RO) pe rulota si este perfect legal sa merg asa prin germania, austria, ungaria, dar am inteles ca nu pot intra in Romania decat daca rulota are propriul ei numar de inmatriculare si asigurare. Ce stiti legat de acest subiect, cum ati procedat cei care ati adus rulota din Anglia tractata de o masina inmatriculata in Romania ?
INtrebarea 2: Ce acte sa cer propietarului din Anglia ca sa o pot inmatricula usor in Romania ?

Multumesc mult.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Rulota Anglia

Mesaj de Ciprian Rosca »

Uite aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... ia#p100562
Daca nu te lamuresti ia legatura cu Niky Radu,e colegul nostru de pe forum.
Autorulota Dethleffs Just 90
Robert Miclescu
Membru forum
7
Oras: Brasov
Data nasterii: 05 Feb 1982

Mesaj de Robert Miclescu »

Buna ziua,

Este de ajutor postul acela, partea cu inmatricularea pare clara, mai o problema efectiv cu tractatul ei, am voie sa o tractez cu o masina inmatriculata in Romania? Si daca da, cum se rezolva cu numerele ?

Multumesc.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Cauta pe forum, in dreapta sus este butonul de cautare.
Autorulota Dethleffs Just 90
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Legislatia din Anglia spune clar ca rulota trebuie sa aiba aceleasi numere de inmatriculare cu ale vehiculului tractor,deci este clar ca daca masina este inmatriculata in alta tara decat Anglia pe teritoriul Angliei rulota trebuie sa aiba aceleasi numere cu ale masinii,la fel si in celelalte tari pe care le-ai enumerate se aplica aceeasi legislatie asemanatoare cu cea din Anglia, cand trecem granita in Romania din Ungaria se monteaza pe rulota numerele cu care a fost cumparata rulota din Anglia cele galbene iar daca suntem opriti in trafic se prezinta acel document de cumparare a rulotei din Anglia unde este specificat si acel nr. de inmatriculare din Anglia,in Romania este interzis a se circula cu aceleasi numere si pe rulota si pe masina tractoare.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Terecoasa Adrian scrie: 21 Sep 2017, 22:02 Legislatia din Anglia spune clar ca rulota trebuie sa aiba aceleasi numere de inmatriculare cu ale vehiculului tractor,avem doar doua optiuni legale de transport al rulotei in Romania,una este fie cumparam rulota de Anglia cu vehiculul tractor ale carui numar de inmatriculare I-l are si rulota sau a doua optiune este sa aducem rulota pe platforma in Romania,din ce stiu eu rulota din Anglia daca nu se cumpara si autoturismul tractor inscris in Anglia ,la rulota in momentul vanzarii se retin placutele de inmatriculare identice cu cele ale autoturismului si deci in acel moment avem o rulota neinmatriculata care poate fi transportata doar pe platforma in conditii legale.Am revenit cu acest mesaj pentru a nu se intelege gresit ceea ce am postat in mesajul anterior.Va multumesc pentru intelegere! :idea:
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Adrian...total gresit. E cazul sa recitesti si tu link-ul postat mai sus de C. Rosca.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Terecoasa Adrian scrie: 21 Sep 2017, 22:02 Legislatia din Anglia spune clar ca rulota trebuie sa aiba aceleasi numere de inmatriculare cu ale vehiculului tractor,deci este clar ca daca masina este inmatriculata in alta tara decat Anglia pe teritoriul Angliei rulota trebuie sa aiba aceleasi numere cu ale masinii,la fel si in celelalte tari pe care le-ai enumerate se aplica aceeasi legislatie asemanatoare cu cea din Anglia, cand trecem granita in Romania din Ungaria se monteaza pe rulota numerele cu care a fost cumparata rulota din Anglia cele galbene iar daca suntem opriti in trafic se prezinta acel document de cumparare a rulotei din Anglia unde este specificat si acel nr. de inmatriculare din Anglia,in Romania este interzis a se circula cu aceleasi numere si pe rulota si pe masina tractoare.
@Adrian...gresit...pana in Ungaria cu ce numere se circula ? E cazul sa recitesti si tu link-ul postat mai sus de C. Rosca.

Rezolvarea...o rulota se aduce din Anglia pe trailer sau daca mai cumperi si o masina englezeasca, sa o tractezi dupa ea. Alte solutii nu exista !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Ai foarte mare dreptate Niky,acelasi lucru l-am explicat si eu in a doua postare si sunt recunoscator pentru ca ai venit in intampinarea primului meu mesaj Acela cu greseala pentru a nu intelege gresit cineva care se uita pe acest topic de pe forum.Raspunsul corect este cel postat de Niky Radu ,raspuns care se regaseste si in a doua postare a mea.
Scrie răspuns