Din această veșnicie am gustat și eu în frumoasele momente pe care le-am trăit în două moduri de excepție.
În primul rând am vizitat din nou celebra mănăstire și biserica al cărei interior este pictat de Nicolae Grigorescu, pictorul care, cu geniul său artistic, a dat naștere unei opere nemuritoare de mare valoare, îmbinând într-un mod extraordinar tradiţia bizantină cu stilul neoclasic şi cu arta populară românească.
În al doilea rând, dar nu și ultimul, împreună cu prietenii mei dragi am petrecut momente unice, într-un peisaj natural de neuitat!
Toată această istorioară recentă a vieții noastre a început într-o liniștită zi de primăvară: vineri, 28 aprilie 2017, când am dat curs invitației făcută de dragul nostru coleg de la Piatra-Neamț: domnul Costică Apostol. Știa el ce știa! :D
Am ajuns spre seară la locație, am oprit mașina pentru a mă orienta și vă invit să priviți, cine ne-a făcut primirea (mai întâi), aproape de locul de campare, în apropierea mănăstirii:

După ce am ajuns la locație, toți au dat o mână de ajutor la instalare, pentru ca să ne găsească noaptea în bună ordine!