Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am cumparat aceasta baterie Rombat de 100A inainte sa plec in concediu, luam de 120 dar nu face fabrica. este special pentru barci si rulote si cel mai bun pret de pe piata. O am de 3 luni si e "forta"...noua, garantie !!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Si eu am cumparat acelasi model de acumulator (Rombat TempeST 12v/100Ah semitractiune, destinat rulotei, bineinteles. Dealerul este acelasi.Este inca foarte "proaspata" pentru a exprima pareri. Voi constata in viitor.
Multumim de informatie Niki,la 100Ah are pretul foarte bun de doar 425 Ron cu TVA inclus,asta acum ca este la oferta,oricum pretul nu poate sa creasca foarte mult in celelalte perioade cand nu este la oferta,ca sa luam la acest pret sau mai mic urmarim oferta :P
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Am doua baterii de 100A pe camper de 3 ani si sunt foarte multumit de ele . . Am mai avut si pe rulota acelasi tip de acumulatori si nu am avut nici o data probleme cu ei .
Acumulatorii au stat inclusiv pe timp de iarna montati pe camper si nu au fost probleme . Inca functioneaza foarte bine si am destui consumatori cuplati la ei .
Nu acelasi lucru pot sa afirma eu. Anul trecut inainte de concediu am cumparat 2 baterii. Una pt motor si cea de a doua Tempest ,la care va referiri.
Asadar după 12luni cu bateriile in garantie,reprezentanta nu vrea să la schimbe si nici sa faca testul de descărcare rapidă.
Am fost in alt loc si testerul de baterie a dat ca rezultat Batery worn out.
Tempest este cea pentru RV, cu care ai avut probleme, cu ambele ?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India