@Mihai Sacala - te rog spune-le colegilor si de ce reducere ai beneficiat in Croatia la Camping Lanterna in baza cardului ClubRV te rog !
Adica spune-le si cu + si cu - obiectiv ....
Din pacate asa este, unii parteneri nu respecta aceste intelegeri decat in primul an , apoi vazand ca nu vine un mare nr. de rulote din partea Clubrv la respectivele locatii , renunta la a mai oferi reduceri... in urmatorii ani .... probabil ca si ei au asteptari mai mari de la noi ...
Trebuie avut in vedere faptul ca , Nicu Colpos este unul din cei care au venit cu oferta de 1 sejur gratuit pt Clubrv - premiu pt revista ClubRV , unul din colegii din CD a ajuns acolo si a vb cu el ... despre acest lucru .
In 2012 s-a organizat 1 dec la aceasta locatie ... cu succes .
In 2013 eu Rusu sau dna Violeta am fost de mai multe ori cu cate 5 echipaje pe acolo .... au mai ajuns si alti colegi ...
Noi de fiecare data am platit 50 ron cu tot cu electricitate toti cei care am fost acolo .... sau 40 fara .
L-am ajutat si l-am expus si in revista cu un interviu .... in nr 1 la pag 8 si 9 .
http://en.calameo.com/read/0047487376eb1fc5adb8b
Ce altceva as putea sa mai fac ?
NU le-am cerut nimic ,decat o reducere de 20% pt noi , nu bani .... in schimb cred ca le-am oferit inclsiv prezenta in harta Clubrv Romania campinguri ...
F. bine ca ai semnalat si cu aceasta ocazie va rog pe toti sa semnalati acolo unde sunt astfel de cazuri pt ca ma apuc sa fac curatenie...