Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Inca o data va rog:
- sa veniti la masa festiva sambata cu ce aveti posibilitatea tricolor , palarie , ie , orice chiar daca n-aveti costum national .
- sa aduceti un pavilion inchis ...pana acum doar Nelu Isdraila ( GL ) a raspuns solicitarii ...
- sa parcati masinile neaparat la parcarea de beton in fata cabanei , inclusiv rulotistii !. Va readuc la cunostinta faptul ca autoturismele nu vor sta in spatiul RV. ( rulote ) .
Alte informatii utile :
- in situatia in care ploua ne putem retrage chiar si vineri la sala de conferinte desi nu am solicitat-o decat pt duminica- luni cateva h...
- se poate comunica permanent pe chatul de pe forum unde au acces membrii asociati pt urmarirea activitatilor , orelor etc ... sau pt diverse discutii chiar la fata locului ............ chiar acum am facut o postare in chat ... se vede in prima pagina chatul in partea de jos cu conditia sa fii logat si sa faci parte din grupul membrilor cotizanzti /asociati .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Rulotistii care ajung inainte sunt rugati sa nu campeze /parcheze decat asa cum am stabilit in schema din postarile anterioare si sa scoata afara la parcare automobilele , fara exceptii .
Aduceti-va cana termica , daca aveti ,altfel veti bea vin fiert din pahar de apa plata care va frige la manute... :)
Lista cu cei care au camere rezervate se afla deja la receptie unde va trebui prezentat buletinul ( C.I. ) si unde veti achita camera in functie de nr de zile ...
De tabelul cu cei de la rulote ma voi ocupa eu , la fel si de prezenta la masa festiva unde participarea care este optionala ...
tel. 0722 227 048.
Va asteptam !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ma lesiiiiii,sa avem ce bea ca beau....... si cu degetarul :lol:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Va asteptam cu drag si vom face tot posibilul sa sarbatorim cat mai placut ziua Romaniei si aniversarea implinirii celor 9 ani a ClubRV-RO ! Echipa ClubRV !