Zilele de 24 si 25 le-am petrecut singuri, in general la plaja, unde ne-am amuzat teribil pe seama lui Zeus, cel mai tare pescar canin din zona, cu care ne-am imprietenit rapid..
La tabara de copii din vecinatate, se faceau cursuri de iahting, mi-am amintit de taberele de pe timpuri cit de reusite erau, dar din pacate la noi aceste lucruri au cam disparut.
Fişierul ataşat TR874.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat TR886.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat TR895.JPG nu mai este disponibil
Intr-un final am reusit si noi sa ne facem "o poza de grup" :) Bineinteles ca n-am ratat ocazia de a face si o fotografie cu Zeus cel iubaret, caruia ii place mult sa fie giugiulit.
Fişierul ataşat TR866.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat TR903.JPG nu mai este disponibil
Pe 25 seara, a sosit si dna Violeta cu Puiu insotiti de Stefanel, pe care-i asteptam. Facusera 12 ore de la Giurgiu pina la ANT. S-au instalat rapid si am trecut la bine ati venit !
Fişierul ataşat TR923.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat TR926.JPG nu mai este disponibil
Vineri 26 iunie 2015
Vreme frumoasa, asa ca dupa ce am aranjat tabara, am iesit cu totii pe plaja. A urmat o actiune de salvare a unei salupe pierdute ce o ducea vintul .. cine stie in ce directie.p.
Impreuna cu Puiu si cu Ahmet, am ancorat-o sanatos in fata campingului. Era o scula cu un motor de 115 c, o bijuterie, care zicea Ahmet ca se facea putea face zob in stinci...
Fişierul ataşat TR932.JPG nu mai este disponibil
Dupa o plimbare prin Erdek, unde am servit o inghetata si apoi cite un ceai turcesc la o terasa pe malul marii, am revenit la sediu si ne-am bucurat cu totii, de o seara frumoasa.
.