Am mutat aici toate discutiile purtate referitor la cele doua intilniri de Rusalii, respectiv Laguna si Tuzla. Fiind discutii elegante, gen sugestii, dar off topic, le continuam aici.
Semnat : Rusu Mihail
Re: Intalnire Tuzla - Eforie sud 28 mai (joi) - 2 iun (marti)
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }38 Mesajde Traian Baltateanu » Mie Mai 27, 2015 5:26 pm
FELICITARI PENTRU DUBLA ORGANIZARE !
Unde se tine masa festiva?
Concursurile....
Premiile...
Diplomele...
Curelea lipseste si Predonu nu ne mai tine isonul la Laguna.
Sedintele se tin online pe mesenger, ca sexul la telefon...
Cei de la Tuzla vor avea o masa festiva in pijamale sau trening, sau in slipii pe care sa ii piarda in mare (nu in piscina ca Rusulica)
Va rog sa luati aceasta postare ca o reactie de nostalgie din cauza lipsei de la intalnirea unde merg eu a veteranilor Rusu, Deliu, Predonu, Isdraila, Popa Violeta, Grosu Viorel, familia Holom, si nu in ultimul rand a presedintelui ales Lupu Ciprian.
Poate vom avea nevoie de mai multi membrii in CD ca sa faca fata la doua locatii deodata, sau de ce nu de doi presedinti... :idea:
Oare de ce s-a inchis topicul cu Laguna ? Poate mai vroiau si cei ce merg acolo sa comunice intre ei cand si cum ajung, cine si cui sa tina locul...
Ni se sugereaza ca ar fi nevoie de un nou topic sau poate chiar de un nou forum?
Daca din aceasta postare va lipsi un singur cuvant considerati ca sunt retras din asociatie.
Baltateanu Traian
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }39 Mesajde Duret Florin » Mie Mai 27, 2015 6:55 pm
Sint in asentimentul dl Baltateanu deja s-au format mai multe gasti.
Fam. Duret Florin si Doina , Braila, Camper
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: Intalnire Tuzla - Eforie sud 28 mai (joi) - 2 iun (marti
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }40 Mesaj la de Rusu Mihail » Mie Mai 27, 2015 7:11 pm
Mulutumim Traiane pt postare si pt vorbele frumoase !
Masa festiva, fiind neamenajat nimic, o vom tine sub terase, umbrele, umbrare ...asta e ..Concursurile vor fi de genul : "cine consuma cea mai putina apa"..
Premiile si Diplomele vor fi de genul : "Cazmaua de aur "sau " Grebla de argint " :) Curelea si Predonu s-au implicat de la inceput in prima realizare a ClubRV
Avind in vedere ca trebuia luata o decizie rapida asupra folosirii a o parte din bani la investitii, nu era decit varianta "sedintei AG online " care si asa e tirzie..
Pomenindu-ne cu asemenea "oferta "..am zis ca e pacat sa nu o exploatam la maxim, lucru care nu-l facem pt noi, pt cei ce se chinuie acolo ci pt comunitate..
Promit ca daca iese treaba buna din Proiectul Tuzla, imi pierd voit slipii si in mare , nu numai in piscina de la Laguna, mai ales ca imi vine si "colega Deliu " :D
Habar-n-am de inchiderea topicului cu Laguna ( poate o simpla greseala, pt ca nu vad nici motiv de inchidere ) - o sa verific acum si o sa-l sun pe "prezident ".
N-ai de ce sa te retragi din Asociatie, ca n-ai scris nimic rau ca sa ti se stearga ceva ( singura chestie ca trebuia sa scri la topicul Sugestii si sesizari, nu aici )
Sper sa rezolvam toate lucrurile rapid ca sa impacam si capra si varza, pt ca in final intentia Tuzla, nu este decit una buna in folosul comun al asociatiei ClubRV
Vreme buna si va asteptam pe tapsanul de la Tuzla, la o intilnire ca pe timpuri.. cind stateam pe malul marii cu luminari , felinare..mai nou cu Petromaxuri...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }41 Mesaj de la Rusu Mihail » Mie Mai 27, 2015 7:35 pm
Raspuns pt Florin Duret : Florine, nu exista "mai multe gasti ", ci doua mari si late..Una e mai mica care a vrut la mare si..Una e mai mare, care a vrut la munte
Asa cum si de Paste, 1 Mai si in alte situatii, s-a mers in doua locatii diferite, asa si acum.. Fiecare dintre noi, este liber sa aleaga, unde merge si cu cine merge...
Si asa va fi si in continuare, garantat, pt. ca nu prea exista locatii unde sa aduni 100 de echipaje..
Deci, mai pe seara, dupa ce vedeti raspunsul, o sa mut aceste aprecieri la alt topic dedicat, nu aici unde vorbim de Intilnirea de la Tuzla a celor care le place marea..
.
Familia Rusu - Ploiesti - Hymercamp 55 - 0722.634.800 Mail: familiarusu@clicknet.ro
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }42 Mesajde Traian Baltateanu » Mie Mai 27, 2015 8:36 pm
OK Mihai, ai dreptate, pana la urma cei ce sunt la Tuzla puteau lipsi pur si simplu de la intalnirea anuala, si asta e .
Inteleg ca faceti si ceva munca patriotica la amenajari...?
Imi pare rau ca nu va intalnesc. Eu am facut ocolul la Vulcanii noroiosi anume sa ma intalnesc cu colegii desi aveam traiectoria delta-mare.
Si apoi fara o sedinta cu luari de cuvant si voturi, dari de seama, rapoarte contabile, ce adunare mai e...?
Distractie placuta !
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Traian Baltateanu Membru asociat Locaţie: Rasnov
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }44 Mesaj de la Rusu Mihail » Mie Mai 27, 2015 8:55 pm
Traiane, e mai mult decit munca voluntara ( nu si de Rusalii ) Urmareste macar ultimile 5-6 pagini din topicul asta ca sa vezi ce si cum viewtopic.php?f=165&t=8029&start=95
Sa nu crezi o clipa ca nu ne-am fi dorit a fi cu totii, dar ceea ce am prins e ca si un tren...pe care daca nu il prindem acum...cine stie cind mai avem o asemenea "ocazie" ..
Ce incercam sa facem , e pt toti, in speranta ca vara e lunga si poate o parte din cei de la Laguna, se vor bucura de o locatie frumoasa pe litoral, a clubului.. fara alt amestec.
Ce-o iesi si daca o iesi, om vedea.. :)
Mai pe seara, o sa facem curat si mutam aceste discutii intr-un topic dedicat. Numai bine !
Familia Rusu - Ploiesti - Hymercamp 55 - 0722.634.800 Mail: familiarusu@clicknet.ro
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }45 Mesajde Duret Florin » Mie Mai 27, 2015 9:02 pm
Dl Rusu dumneata nu a-i observat ca acolo unde esti mata ,vin cei mai vechi, la LAGUNA in afara de 2-3 echipaje pe care ii cunosc, restul sint echipaje noi,pina si Presedintele s-a indreptat spre dumneavoastra,noi nu mai avem Presedinte la LAGUNA
Fam. Duret Florin si Doina , Braila, Camper - Tel. 0740202470
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.