Membru cotizant

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
cornel georgescu
Membru forum
10
Oras: ramnicu valcea
Data nasterii: 02 Iun 1955

Membru cotizant

Mesaj de cornel georgescu »

HRISTOS A INVIAT . Ma numesc Cornel Georgescu ,sunt din Ramnicu Valcea si am o intrebare dar nu stiu daca am intrat bine pe acest topic. In caz gresit SCUZELE DE RIGOARE. Sunt proaspat rulotist , membru forum din februarie a.c. si as dori sa devin membru cotizant. In topicul de inregistrare ati scris ca una din conditii este o intalnire cu membrii , ceea ce eu nu pot participa curand, serviciul .....bata-l vina. In caz afirmativ va rog a mi se comunica. Cu stima.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: Membru cotizant

Mesaj de Ninel Gavanescu »

,, Colegii aflati "la distanta " care nu participa de obicei la intalniri , pot deveni membrii ai asociatiei ClubRV si primind cardul F.I.C.C. prin Fancourier achitand pe loc rambursul la sosirea plicului , contravaloarea expeditiei si a cotizatiei ...
Banii se duc in cont colector direct in contul bancar al Asociatiei ClubRV.

Este totusi necesar sa contactati inainte , pe Lupu Ciprian sau Cosmin Prund , pt. ca avem nevoie de o copie de buletin ( C.I. ) , adresa dvs. nr tel mobil , etc .... pt a va introduce in baza de date ... in grupul membrilor asociati .

Contact e-MAIL :

cprund@gmail.com Prund Cosmin din Sibiu ( membru CD )

lupucipriann@yahoo.com tel 0722 227 048 Vdf , 0752 227 048 Org 021 324 26 99 ( birou ) Romtel. , Lupu Ciprian - Bucuresti ( membru CD )

contact.clubrv@gmail.com mail contact asociatia ClubRV-RO

Prin aceste metode incercam sa simplificam cat mai mult plata cotizatiei si obtinerea cardului international F.I.C.C. - ClubRV-RO si speram sa va incurajam sa va platiti cotizatia cu reducere pt. 2015 ( 100 ron anual, card inclus pt cei ce deja sunt membrii ) sau sa deveniti membru al Asociatiei Proprietarilor de rulote si autorulote ClubRV-RO ( achitand prima cotizatie in val de 130 ron ce include si cardul FICC) . "
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Scrie răspuns