Rulotisti din diverse zone ale tarii , uniti-va ! :)

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Rulotisti din diverse zone ale tarii , uniti-va ! :)

Mesaj de Lupu Ciprian »

Astazi am discutat cu colegul nostru din Asociatia ClubRV-RO , Radu Pascu de la Brasov despre posibilitatea organizarii in zona a unei intalniri mari ... ramane sa vedem... avem ceva idei...

Am aflat de la el faptul ca brasovenii nu se cunosc intre ei , desi eu cunosc cel putin 10 familii de pe acolo din care mai mult de jumatate sunt membrii clubului ... Avram Geo ( Scoala de soferi) , Baltateanu Traian & family ( Rasnov) , Vasi Manea ( Zarnesti ) si Tutuianu Costel , Arpad Molnar ( carlige auto) , domnu' cu taxi alb ( Pasat ) care venea la Paltinu si inca 2 -3 familii Popovici Mirela , Lorena Blaga si altii care au mai venit pe la Cheia .. Rasnov ,Paltinu....

Trebuie comunicat mai mult pe forum... intre cei din acelasi judet/ zona a tarii ... asa cum dna Violeta a facut un grup omogen pe zona Moldova si voi puteti face ...

Grupurile s-au tot marit... va puteti face topicuri pe judete/ zone .... pe noi nu ne deranjeaza .. de exemplu la Barlad/VS nu cunosteam rulotisti decat ca ar fi dl Rotaru Sorin cu care am mai vb la tel , dar acum Ciprian Rosca a adus tot grupul din acea zona la noi in club... sunt 10 numai de acolo din care mai mult de jumatate au card la ClubRV... chiar azi vor primi cardurile FICC ClubRV_RO o parte din ei .... au trimis printr-un coleg banii- doresc sa fie parte din asociatia ClubRV.
Mai jos am pus pozele cu cei mai noi Barladeni inscrisi in asociatie... de fapt cu cardurile acestora, ce pleaca azi spre ei ... prin colegul Ciprian R.

Pe Bucuresti -Ilfov ma pot ocupa eu sa organizez sau sa invit pe ici pe colo rulotisti cu Adrian Vatamaniuc "alias Pana " , organizam intalniri suntem atatia Relu Deliu , Ciocan Marian si altii care tin aproape ... de multe ori intalnirile sunt comune cu cei din Prahova pt ca suntem la o aruncatura de bat de ceilalti ....Rusu si prietenii :) care numai un semn asteapta si vin la lupta :)

Faceti si voi la fel pe Transilvania ... in Brasov - Sibiu - imprejurimi si spre secuime pt. ca sunt locuri frumoase si daca organizati sau aveti initiativa venim , va sustinem !

P.S. Sunt 10-15 rulote in curte la Pensiunea Rasnov ... acolo s-a format de asemenea un grup omogen din care 2-3 scriu ocazional si aici pe forum...

Va rog sa va treceti pe lista mai jos daca sunteti din Brasov ori imprejurimi si doriti sa va faceti publice datele de contact ( tel+ mail) pt. a deveni parte din grupu' brasovenilor ce cauta prieteni ... rulotisti .
Fişiere ataşate
20150114_112854[1].jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Valentin Busca
Membru forum
11
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Re: Rulotisti din diverse zone ale tarii , uniti-va ! :)

Mesaj de Valentin Busca »

Pot sa ma laud ca am cardul din decembrie anul trecut. :D Dar cind m-am inscris am platit in avans si cotizatia pt. 2015 ,se poate intrerpreta cum doriti, am considerat ca un ajutor acordat Asociatiei .Nimic nu este gratis in aceasta lume , daca am platii in avans pt anul viitor cite lucruri s-ar putea face. Este doar o ideee .
Recunosc am avut si beneficii cind m-am legitimat cu cardul .
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Apreciez acest gest si intradevar banii intrati in contul Asociatiei sunt bineveniti.Deaceea am dorit sa maresc bugetul facind plata cardului din 18 dec 2014 ,pentru anul 2015.In ceeace priveste dorinta lui Ciprian pot spune ca si in Galati suntem membrii clubului care nu ne cunoastem ,nu ne-am intilnit.Incerc pe cit pot sa fac un apel in acest caz ,folosind numere de telefon afisate.Daca se doreste ne putem intilni ,asta daca nu intervin alte motive:vointa,dorinta,timp liber,BUGET,dorinta de socializare,etc,etc.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

F. bine treceti-va aici toti din Galati sau Brasov daca vreti sa va cunoasteti intre voi ....
Ca sa nu se amestece datele o sa despart eu sau un moderator in 2 -3 subiecte separate .... important e sa va cunoasteti intre voi sa aveti contacte ... cei din aceeasi zona ...

Azi am vb pe mesagerie cu Liviu Teica de la Craiova ( membru asociat in ClubRV).... logic ca nu vine pt 2 zile pana la Pasarea sau Lac Pantelimon ori Ciocanesti/Cotofenesti unde mergem noi cu Adrian 05 ( Pana ) si altii la pescuit , dar poate se intalneste cu Sorin Draniceanu tot de la Craiova sau cu Liviu Trasca de la Pitesti... undeva la mijloc - exemplu balta Scornicesti..... ramane sa comunice intre ei pe forum sau privat e alegerea lor cum ...

E doar un exemplu .... topicul l-am facut pt ca voi cei ce vreti sa va expuneti nr tel si e-mail ( pt a intra in contract cu concitadinii vostrii ) sa scrieti aici si am inceput cu Brasov pt ca din 12...13...... doar 1 sau 2 scriu pe forum Baltateanu Traian si Radu Pascu...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Eu anul trecut am incercat sa fac ce spune Ciprian acum, adica sa fac o iesire cu toti rulotistii din Teleorman chiar si la pescuit undeva si avem posibilitate de a ne intalni la pescuit la OLT sau oriunde ,pe aceasta cale le propun celor din zona Teleormanului sa facem o intalnire oricand (nu numai noi si sunt convins ca ni se vor mai altura si alii ),deocamdata propun o intalnire celor di Teleorman si anume:
1.Daniel Ciupitu -Turnu Magurele
2.Bojan Valentin -Altxandria
3.Ninel Gavanescu-Alexandria
4.Laur Stanciu -Videle
5.Popescu Nicolae-Alexandria
6.Lungu Marin -Rosiorii De Vede
7.Florin Tutunaru-alexandria
8.Nelu Tm -Alexandria
Cred ca ma sunt dar eu atat stiu deocamdata as propune o intalnire oriunde cu toti dar si alti doritori chia si cu cortul ( pentru ce ce nu au rulote) ,astept propuneri bineinteles cand va da firul ierbii.Am si nr de telefon ale tuturor dar nu mi-am perms sa le fac publice neavand accepul colegilor.Astept propuneri sa ne intalnim.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Scrie răspuns