Va salut, colegi rulotisti !

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Luigi Cozma
Membru asociat
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 26 Dec 1967

Va salut, colegi rulotisti !

Mesaj de Luigi Cozma »

Buna seara. Ma numesc Luigi Cozma si tocmai ce m-am inscris in comunitatea ClubRV. Am 46 ani si imi place la nebunie sa-mi petrec timpul liber iesind cu rulota, impreuna cu sotia mea Costelina si fiul cel mic , Mihnea ( 7 ani jumate) , insotit de fiecare data de o gasca de buni prieteni din Barlad ( unde locuiesc) , rulotisti deasemenea. Am descoperit "microbul" rulotei de aproape 2 ani si detin o rulota englezeasca ABBY Oxford , destul de spatioasa , fabricata prin 1998 , pe care o tractez cu un Land Rover Discovery 3. Sunt un pasionat pescar de Dunare si Delta si in general iubesc mult natura si o respect in egala masura. Astept cu nerabdare sa cunosc membrii clubului si sa schimb cu voi , cit mai multe idei si informatii utile iesirilor cu rulota si nu numai!
email: luigi_cozma@yahoo.com
tel: 0766 324614
Rulota ABBY OXFORD 1998 + Land Rover Discovery 3
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Va salut, colegi rulotisti !

Mesaj de Ciprian Rosca »

Hei,hei,hei!!! Bine ai venit in familia CLUBRV.Drumuri line si multe cu rulota.Te asteptam la Fagaras-Laguna Albastra.
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Va salut, colegi rulotisti !

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ai toate calitatile :

- esti moldovean
- ai englezoaica
- ai jeep ( astia in general cu 4x4 nu te lasa la greu cand tre' sa te scoata din .... )
- iubesti natura ca si noi
- esti "mincinos" a se intelege pescar ! :)

Pe deasupra, mai esti si "pretenar" sigur cu Ciprian rulotistu' nostru "reprezentant " de la Barlad ...
Te asteptam la LAGUNA , ce sa mai ... prezenta e obligatorie ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns