ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
roxana cred ca exagerezi un pic ; eu nu zic ...romanul e snob dar nu toti care isi permit o masina mai scumpa <apropo Peti vorbesti de parca tu ai conduce Dacia 1310 > eu cred ca dupa ce ti-ai asigurat o locuinta ca lumea merita sa te rasfeti si cu o masina mai buna , ar fi culmea sa ai o afacere profitabila si sa te tirasti cu cine stie ce rabla " sa nu bata la ochi" , astea sint idei comuniste cind nu luai masina mai scumpa ca a lu' sefu' ca te da afara ; fiecare dupa posibilitati , dar trebuie sa ne traim fiacare viata caci anii inapoi nu mai vin si degeaba mai iti faci placerile la 70 ani nu mai au acelasi farmec , dar repet dupa ce ti-ai asigurat o afacere si o locuinta , altfel risti sa devii avar , nu crezi? arata-mi tu un strain cu o afacere pe picioare care conduce o masina mai veche de 5ani :lol: romanii au si suferit mult timp , cand doar puteau admira.
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Salutare tuturor rulotistilor! Revin cu cateva poze de "rulotism de iarna" made in Romania . Postez aici ptr ca Vali a descris ceva-ceva din intamplarile noastre de dupa Revelion
Gata ! Renunt! Stau o ora sa pun o poza cu toate ca am conexiune buna acum pe net, problema e ca nu am timp la dispozitie. Nu pot sa sufar imageshake -ul asta ! :evil:
Putine dar super frumoase!!! De poze vorbeam nu de bebelushe!!! :D :D :D Sau vorbeam de bebelushe nu de poze!!! Nu mai stiu!!! :D :D :D Acum....a vazut cineva filmul 'RV' cu Robin Williams? E super! Marfa! Cool! Alea,alea... Cine nu l-a vazut sa-l vada!
Sa va spun cum fack eu cu shack-ul ala: cand fac upload si-mi scrie adresa din calculator.....ctrl-c pe adresa.Daca nu vrea upload-ul din prima,dau din nou la adresa ctrl-v.Dureaza mai putin si...de obicei vrea din a doua incercare. :D