Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
În urma analizarii mai multor oferte de organizare a întâlnirii noastre am hotarât ca aceasta sa se desfasoare la Bran, în campingul Vampire.
Perioada de desfasurare este 05-08.06.2009
Au posibilitatea de participare toti posesorii de rulote si autorulote din tara care sunt sau doresc sa devina membrii ai Asociatiei CLUBRV-RO.Nu este o conditie obligatorie de a fi membru cotizant.
Voi anunta programul si detaliile organizatorice.
Considerati acest anunt si ca o deschidere a înscrierilor care sunt nelimitate.
Va rog sa treceti numele, prenumele, localitatea , nr. de persoane si perioada de sedere.
Estimam o participare de cca. 50-60 echipaje.
Deoarece s-a hotarat atat perioada, cat si locatia desfasurarii intalnirii nationale, consider ca trebuie adaugate si alte detalii, pentru cei care nu au mai fost in Camping Vampire Bran:
- este situat in centrul tarii;
- accesul este foarte usor din orice parte ai veni;
- tariful, care nu este cel mai mare, este potrivit conditiilor oferite (curatenie, liniste (asta inseamna fara muzica deranjanta ca volum si exclus manele), acces facil din sosea, grupuri sanitare curate, dusuri la fel, terasa rezervata pentru ClubRv, gazdele amabile, supermarket la circa 500 m de camping);
- suprafata foarte mare (la intalnirea din Septembrie 2007 au participat aproximativ 50 de echipaje si campingul era departe de a fi complet ocupat);
Pentru toate cele de mai sus, s-a hotarat ca intalnirea nationala sa se desfasoare la Bran si nu in alta parte. Sigur, vor fi nemultumiti (care au mai fost la Bran, deci pentru ei zona nu mai prezinta un interes deosebit), insa scopul principal al intalnirii este sa ne cunoastem si direct, nu doar prin intermediul forumului.
De aceea, va adresez si eu invitatia de a participa la aceasta intalnire. Ca urmare:
tariful/zi/echipaj este 400 000 lei..
sa ma cacanesc si eu un pic,in mod normal cit ar fi tariful ?
cred ca 800000 mii lei... oare cine i tampitul care sa plateasca 800000 lei /zi la un camping din romania?
sau ce inseamna 50% ca si partener clubrv?
adica platim 50% din 400000 ?
sau..?