bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Parea mea este sa deschidem un cont unde sa putem vira banii. Am strans suma necesara luam rulota si inchidem contul. Cred ca asa este cel mai usor. Daca dam banii in contul Asociatiei nu prea vad cu se scade cu ei din contabilitate
Ok Cataline !! OK Dane !! Oricum doneaza cine vrea si cat poate fiecare...
Oricum cumpararea ar trebui facuta direct pe numele Doamnei Niculina, pentru a nu fi necesare alte formalitati (donatie, etc)
Ultima oară modificat 13 Mai 2009, 10:13 de către Sandu Toma, modificat de 3 ori în total.
Sandule, prin statut Asociatia nu poate face donatii in numele ei, ca persoana juridica. Deci, chestia asta trebuie sa fie rezolvata de noi. Ca ea se doneaza din partea membrilor asociatiei e alta poveste
In principiu si eu sunt de acord cu suma de bani propusa. Deci subscriu.
In alta ordine de idei eu zic sa o luati mai incet,lasati entuziasmul deoparte si cei care sunt mai aproape sa faca o documentare mai amanuntita. Sa va spun la ce ma refer. Avand in vedere varsta stimatei Doamne si amintirile ce o leaga de acea rulota,veche si darapanata,sa nu vrea in ruptul capului sa o schimbe. La fel si cu lucrusoarele vechi din rulota. Probabil sunt multe lucruri,ce noua ne par inutile dar care pentru dansa au o valoare sentimentala mare. Trebuie sa stim niste chestii clare. Timpul efectiv petrecut la rulota. Cine-i plateste curentul,gazul. Relatia contractuala sau ne.... in care se afla cu propietarii locului. Faceti documentarea asta minima,imbinand cele aflate de la Doamna Niculina cu informatiile propietarilor locului si hotaram apoi ce e de facut.
Va pretuiesc enorm vazand cum raspundeti la asemenea evenimente. Asta inseamna ca pe undeva in sufletul vostru,chiar daca vreti sa pareti zmei cateodata,exista ceva bun si curat.
Recunosc, pina acum nu am citit acest post! As fii tare curios sa stiu cum s-a finalizat treaba!
Impresionanta povestea!
Mi-ar fi placut un final fericit!