Sorin Draghici scrie: Din cate cunosc Laguna Albastra nu primesc cu animale de companie si in general cu cain. Sunt destule echipaje care vin la intalnire cu animalele de companie, consideri ca e corect ca avantajele care le enumeri pentru Laguna Albastra sa fie dezavantajul altor echipaje care nu pot participa la intalnire ?
Domnule Sorin, eu va zic ca nu din cate cunosc, ci din cate stiu, la intalnirile rulotistilor de la Laguna Albastra la care am participat,
accesul animalelor este permis in zona de campare. Ce probabil cunoasteti dumneavoastra se refera la accesul in restaurant cu patrupede.
Daca cei care doresc accesul acestor animale in interiorul restaurantului, se simt lezati de acest lucru, atunci sigur, Laguna Albastra nu este pentru ei.
Daca totusi doriti, va amintesc ca la Risnov de 1 Decembrie, s-a creat un disconfort major atunci cand domnului Palade, actor venit special la acel eveniment, i s-a interzis accesul si cazarea in pensiune cu un astfel de animal.
Si eu am un catelus, dar incerc sa respect in primul rand oamenii din jurul meu, fara a avea pretentia sa-l am alaturi si la masa.