Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mariazell este si un important loc de pelerinaj pentru crestinii catolici, au aici o biserica (catedrala) cu o orga formidabila. Intrand in biserica am ramas consternati, era slujba si orga canta, era formidabil acel concert, am ramas mut de uimire si placere. Cred ca este cea mai frumoasa orga din cate am vazut si am vazut multe.
Ultima oară modificat 08 Iul 2012, 23:32 de către Serpescu Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Dar de orga din sala mare de la Abatia Melk ce zici ? Parca am vazut cateva poze...Acolo am ramas fara acumulatori in aparat... Felicitari, ati fost in multe locuri intr-o saptamana, cine se scoala devreme... :D. Mai vrem poze, poze...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Dupa plimbarea prin oras, a urmat o plimbare cu telescaunul pana la 1700 m:
Lacul Erlaufsee vazut de sus din telescaun
De sus aveai 2 posibilitati de coborare:
- una cu aceste trotinete speciale cu frane fata spate pe disc;
- a doua cu telescaunul.
Noi am ales telescaunul :mrgreen:
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
In final vreau sa multumesc tuturor celor care au participat la aceasta iesire cat si lui nenea Rusulica pentru organizare.
Multumesc familiei Holom, Claudiu si Mariana cu care ne-am simtit foarte bine si mai vrem. Iata cele 2 echipaje care au continuat acest periplu mic prin Austria.
Multumesc lui Dan Iliescu, care mi-a dat ideea cu vizitarea acestui loc minunat Mariazell.
Va multumesc si dumneavoastra ca ati dedicat putin timp pentru a viziona pozele puse de mine cu drag pentru dumneavoastra.