Traseu montan 3 zile( 72 h) cu cazare in cort sau la prici

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Stefan Pirau
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 17 Dec 1982

Re: Traseu montan 3 zile( 72 h) cu cazare in cort sau la pri

Mesaj de Stefan Pirau »

Felicitari Dl Romeo! Ma bucur ca ati pus poze cu drumul reabilitat din fonduri europene,am vrut sa pun si eu dupa ce am fost anul trecut dar nu m-am descurcat! Intradevar merita facut,oricum in vara asta in iulie vreau sa urc iar pe Moldoveanu,dar nu stiu pe care parte sa urc. As opta tot pe Valea Rea ca e splendid.Cel mai greu este portiunea care se urca de la stana pana in creasta,acolo iti ia cel mai mult timp si cand ajungi in creasta se vede in splendoarea lui Moldoveanu.De acolo este destul de usor de urcat,doar Vistea este iar un pic mai greu!Dar daca ajungi in creasta nu-ti vine sa te mai intorci inapoi.De la Slatina intradevar mai erau cateva locuri de campare chiar langa rau, dar de preferat cu cortul eventual,caci cum am spus drumul lasa de dorit.
Cine este interesat de urcarea pe Moldoveanu vara asta sa anunte,poate fc un grup.
Crisu Sebastian
Membru forum
12
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Mai 1977

Re: Traseu montan 3 zile( 72 h) cu cazare in cort sau la pri

Mesaj de Crisu Sebastian »

Noi DA ... eventual cu dormit la cabana, bulz si foc de tabara....
Atasez si niste poze din tura la Cabana Curmatura (http://www.cabana-curmatura.ro) ca sa se vada cat de mult de place...

ps1. Ultima poza e dedicatia Antoniei pentru "Lupul cel rau", caruia ii dorim o fetita la fel de cumintica hi hi hi :D

ps2. Rog adminul sa roteasca ultima poza. Este portret dar serverul a incarcat-o peisaj.

toate cele bune,
Sebi
Baraca tip CHAUSSON Welcome 4 , Ducato 1,9 TD
Tel: 0727.737.297 Email: sebi.crisu@gmail.com
Scrie răspuns