Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Se va schimba. Prognoza cu procentul de veridicitate cel mai mare e doar cu o zi inainte,cred eu. Pot merge.....pe o bere ca va fi frumos! Se baga cineva? :D
Salut ideea cu Voineasa! Nu stiu inca ce program am atunci dar, oricum voi da o fuga pana acolo. Pentru mine este chiar aproape, 70 km cat trec muntele, dau si eu o palinka. Sper sa fie vremea frumoasa!
SALUTARE..EU AM FOST ANUL TRECUT IN OCTOMBRIE CEVA MAI SUS DE VOINEASA..PE MALUL LACULUI VIDRA..O ZONA ABSOLUT SALBATICA..DOAR 2 CAMIOANE AU TRECUT PE LANGA NOI IN 2 ZILE..MA ROG ERA WEEKEND :P UN LOC MIRIFIC..AM VRUT SI NOI SA STAM LA VOINEASA DAR NI S A PARUT O ZONA F UZITATA SI IN PLUS NU AM GASIT UN LOC LIBER PTR RULOTA ASA CA AM URCAT INCA 20KM APROAPE DE STATIUNEA VIDRA....AM GASIT UN LOC DE CAMPARE PERFECT..DAR DIN PACATE NU ESTE LOC DECAT PTR CEL MULT 5-6 RULOTE
Venim si noi 2 pers de joi seara.Binenteles daca mai sunt locuri!
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)