Ionita Bogdan scrie:Sandu problema e ca mie imi strica geamul din spate permanent , pt ca pe acolo intra. M-am gandit si eu la alarma destul de serios si cred ca e o varianta buna dar :electricienii spun ca trebiue incarcata bateria destul de des adica la cateva zile. Plus de asta ma gandesc ca alarma asta trebuie sa aiba un sunzor de perimetru si un senzor de soc pt a putea fii eficienta.
Daca cineva are sugestii legate de montarea alarmei pe rulota astept cu interes sa discutam pe acesta tema.
Hm,curios....Oare de ce masinile noastre pleaca la prima cheie dupa ce au stat 3-4 saptamani in parcare cu alarma pusa,si unde mai pui ca masina mai are si alti consumatori (infimi dar exista)....Eu cat am avut-o parcata in Bucuresti,am bagat inauntru o alarma ,,ieftina"cu senzor de soc si perimetru si nu am avut probleme...Mai nasol este ca tu din casa nu prea auzi alarma,decat daca montezi goarna prin vreo guira de aerisire. :lol: ..Incepea sa urle saraca de cate ori se ,,usura"vre-un porc pe rulota mea.