ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Observ ...."lenea" catorva membrii!!! :D Care n-au mai scris cam de multisor.Razvan Rucareanu,Dan Iliescu(m-a contactat pe YM dar nu e o scuza ptr aici :) ),Florin Dumitrescu,Geo cel Galben cu conduri :D ,familia Rusu(acesti oameni minunati) si....ar mai fi. Scrieti si voi cate ceva! Ce mai faceti....alea,alea. Se mai programeaza vreo iesire ceva? Daca nu....hai sa vedem,poate iese ceva! Voi nu vedeti cum e afara? :D
@ PARPANEATA : Se pare ca inceputul de an ne-a cam inghesuit cu treburile pe la serviciu; cred ca asta e motivul pentru care e leneveala pe site. Cat despre mine, abia mi-am refacut legatura la internet. A-ti observat ca am reusit sa si postez imagini. acum ca amprins miscarea cu pozele, o sa va pun cateva ( pe topicurile dedicate, bineinteles :D ) facute , evident, de catre noi, in excursiile prin tara. Restul......intr-adevar TACERE! Suspect de liniste din partea unor membrii fondatori