Weekend la Balvanyos

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
Rusu Mihail
Membru fondator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Weekend la Balvanyos

Mesaj de Rusu Mihail »

Una din locatiile noastre preferate, unde faceam cite o iesire in Februarie-Martie, cind este cam greu de a face o intilnire cu rulotele, ar fi si Pensiunea Cetate din Balvanyos.
Am petrecut in repetate rinduri zile de neuitat la aceasta Pensiune singura in zona, unde ne-am simtit excelent din cauza bunei organizari a patronului renumit gospodar Atila.
Locatia este in stinga orasului Tirgu Secuiesc la citiva km dupa ce se trece prin comuna Turia, iar drumul este permanent curatat. Preturile, sint mai mult decit "accesibile" :)
Optional se poate comanda din timp pentru grup, purcelus de lapte, ce se pregateste in prezenta "consumatorilor" la cuptorul imens de linga salonul rustic decorat ca de obicei
In preajma se pot face excursii, plimbari cu sania la Lacul Sf Ana, adica, exista destule variante pentru timpul liber. Noi, intotdeauna ne-am simtit excelent in aceasta locatie.

Link pentru prezentare, tarife si posibilitati : http://www.cazaretransilvania.ro/baile_ ... siuni.html

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

In caz ca exista amatori pentru " O iesire la Balvanyos " asteptam zapada, impreuna lista doritorilor cit si perioada,mai bine zis weekendul care vi se pare ideal pt o escapada.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: Weekend la Balvanyos

Mesaj de Ninel Gavanescu »

O locatie de vis unde fiecare banut cheltuit se merita dat , cand ajungem in zona ne ,,balacim" in mofeta si mancam ceva din specialitatile casei 😉
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Scrie răspuns